depurtat.ro

Vtech – Carusel cu proiector crib mobil limba romana este un carusel cu trei tipuri de sunete si patru moduri de miscare si lumina. Reporneste singur cand copilasul incepe sa planga. Melodiile sunt in limba romana.

depurtat.ro

Caruselul VTech poate fi folosit in 3 moduri de sunete, muzica si sunete din natura , sunete din natura si cantece de leagan sau muzica clasica si 4 moduri de miscare si lumina: proiectare pe tavan care se invarte, mobil cu cele trei animalute care se invarte, puiutii de gasca ce se leagana si lampa de veghe. Fiecare modul poate fi partajat in timp, in calupuri de 3, 5 sau 10 minute. Acest carusel este deosebit de ergonomic intrucat poate fi configurat asa cum am aratat mai sus pentru orice situatie. Mai mult decat atat, este permisa reglarea volumului prin invartirea butonului se poate alege intensitatea dorita.

Vtech, un lider al jucariilor pentru bebelusi a inventat si un senzor de sunet care se activeaza atunci cand copilul plange. Dacă bebeluşul se trezeşte şi începe să plângă, după ce unitatea a intrat modul de aşteptare (sleep mode), jucăria va reporni automat (datorita senzorului inclus ) ajutându-l pe bebeluş sa adoarmă. Se opreste automat atunci cand timpul setat initial a expirat. Poate fi repornit de catre copilas daca trage de jucarioare cu, conditia ca aparatul sa nu fie setat pe stop. Lumina difuza proiecteaza imagini pe tavan, lumina si miscarea se pot personaliza foarte usor in patru pasi. Caruselul Vtech are o fixare sigura pe patut si design durabil. Daca latimea barei orizontale a patutului este mai mare de 50 mm, jucaria nu poate fi atasata de patut. Foloseste 4 baterii R20.

otter.ro

Daca acest carusel muzical Vtech multifunctional il puteti cumpara online de la BebeBliss si eMAG mai multe modele carusele pentru patutul bebelusului gasiti si aici: Carusele de Patut.

answear.ro