depurtat.ro

In cazul in care spatiul din dormitorul copiilor nu este suficient pentru un dulapior, un birou, un pat, un dulap de haine dar si pentru spatiul necesar jocului astfel incat camera sa nu para inghesuita, va recomandam acest dormitor ingenios pentru camera copiilor: Patul transformabil in birou cu dulapior de la Kring Shift. Asemenea solutii au mai existat pe piata insa avantajul acestui dormitor este ca poate fi folosit o lunga perioada de timp, dimensiunile biroului si mai ales ale patului facandu-l cu adevarat util, iar faptul ca nu necesita modificari suplimentare in cazul tranzitiei de la pat la birou este de asemenea un mare plus.

 

Dormitorul multifunctional Kring Shift

Dormitorul multifunctional cu design modern pentru copii pat transformabil in birou – studio Kring Shift este o piesa de mobilier nu doar utila pentru camera copilului insa va contribui in mod placut la ambientul si spatiul dormitorului. Prin designul sau specific si inovator, dormitorul Kring Shift ofera un element de noutate si supriza copilului dumneavoasta. 

yves-rocher.ro

Dormitor ingenios pentru copii Pat transformabil in birou cu dulapior Kring Shift Pret redus mobila camera copii la eMAG

Dormitor ingenios pentru copii Pat transformabil in birou cu dulapior Kring Shift la eMAG

Dormitor copii Pat transformabil in birou studio Kring Shift Pret redus mobila camera copii la eMAG

Dormitor copii Pat transformabil in birou studio Kring Shift Pret redus mobila camera copii la eMAG

Dormitor multifunctional copii Kring Shift Pat transformabil in birou studio Preturi reduse mobila eMAG

Dormitor multifunctional copii Kring Shift Pat transformabil in birou studio Preturi reduse mobila eMAG

Dormitor multifunctional copii Kring Shift Pat transformabil in birou studio Info si Pret la eMAG

Dormitor multifunctional copii Kring Shift Pat transformabil in birou studio Info si Pret la eMAG

Sistemul special Shift permite schimbarea intre formatul pentru dormit si cel pentru lucru si studio, ofera stabilitate, astfel incat, nici un element al formatului pentru lucru nu poate fi daramat in momentul translatiei intre cele doua moduri.

flanco.ro/

Dormitorul pentru copii transformabil Kring Shift – pat, birou – studio -, ofera este fabricat dintr-un pal de foarte buna calitate, o trasatura de altfel comuna articolelor de mobilier Kring. Acesta ofera spatii de depozitare suficiente si atent structurate, finisare superioara a materialelor si un design modern, potrivit in orice locuinta. Daca doriti o atmosfera potrivita, moderna si plina de imaginatie pentru copilul dumneavoastra, dormitorul multifunctional Kring Shift este optiunea ce nu trebuie ratata, mai ales ca beneficiaza de o reducere foarte consistenta a pretului, detalii aici.

Dimensiuni: Dimensiunile necesare saltelei de pat sunt standard pentru patul de copii, adolescenti, ba chiar si pentru adulti: 200 cm x 90 cm (va recomandam aceasta selectie de saltele fie cu latex fie cu spuma memory). Greutate recomandata a saltelei 20-25 kg, iar inaltimea recomandata este de 25 de cm. Dimensiuni Dormitor birou multifunctional Kring Shift: Lungime 213,5 cm x  Latime 88/108,5 cm x Inaltime 208,5 cm.

Catalog birouri 

Dormitorul multifunctional Kring Shift (pat transformabil birou – studio) are o greutate totala de 185 kg, se livreaza cu transport gratuit intr-o pachetizare perfecta pentru ca transportul si montajul sa fie foarte usor: (i) 218 cm x 93 cm x 4,5 cm, greutate 43 kg, (ii) 161 cm x 65 cm x 5 cm, greutate 25 kg, (iii) 205 cm x 60 cm x 12,5 cm, greutate 35 kg, (iv) 208 cm x 35 cm x 9,5 cm, greutate 30 kg si (v) 85 cm x 58 cm x 5,5 cm, greutate 11 kg.

answear.ro