depurtat.ro

Patutul pentru copii intre 0 si 4 ani Simple cu Saltea Gryko Kokos (din fibra de cocos), este un patut ce poate fi reglat pe verticala in 3 pozitii. Salteaua din fibra de cocos este ideala pentru copiii mici intrucat are calitati antialergice si antimucegai, iar husa de saltea este din bumbac 100% fiind astfel usor de curatat si intretinut fara sa afecteze pielea copilului. Salteaua are doua fete, iar pe langa fibra de cocos este confectionata din latex natural.

yves-rocher.ro

Cand copilul este mic si nu se poate ridica in sezut patutul poate fi reglat la cea mai de sus pozitie pentru a va da posibilitatea de a lua cu usurinta copilul. Pe masura ce creste, pentru a evita caderea accidentala, poate fi reglat mai aproape de sol, astfel ca barele de protectie din lemn special confectionate vor avea grija de micut in timp ce doarme sau se joaca.

epantofi.ro

Patutul este confectionat din lemn masiv de pin de culoare natur, si are dimensiunea de 120x60cm. De ce sa cumperi un patut separat si apoi salteaua din fibra de cocos antialergica si antimucegai, cat timp le poti lua pe ambele odata la un super pret?

vezi produsul aici

Patut din lemn pentru bebe pana la 3-4 ani cu saltea din fibra de cocos

Patut lemn + saltea cocos + husa bumbac 100%

answear.ro