decathlon.ro

Patutul pentru copii MyKids Karolina este un patut mai ieftin, dar cu un design modern prevazut cu un suport pentru saltea foarte solid, reglabil pe 3 niveluri de inaltime si cu colturi rotunjite pentru a evita accidentarea celor mici. Suportul este prevazut cu lamele pentru o mai buna aerisire a saltelei.

mindblower.ro

Patutul este prevazut cu sistem silentios de leganare pentru visele placute ale bebelusului. In plus, i se poate monta optional o laterala plina in locul unui grilaj.  Patutul este prevazut cu un sertar voluminos in care puteti depozita scutece, jucarii sau accesoriile copilului. Grilajul de protectie din fata este complet detasabil, grilajul din spate se poate schimba, optional cu o laterala plina.

Dimensiuni: interior: 120cm x 60cm x 98cm. Dimensiuni exterior: 124cm x 67cm x 98cm. Greutate 28kg. Se monteaza foarte simplu si este foarte usor de curatat si are o garantie de 2 ani! Disponibil in culoare nature (deschisa) si venghe (inchisa).

otter.ro

vezi pretul

Patut bebe solid cu sistem de leganare si sertar

Patut bebe cu sertar si leagan

Important:

  • salteaua pe care o alegeti pentru patut (nu este inclusa in pret) nu trebuie sa depaseasca 12 cm, pentru a evita escaladarea cu usurinta a patutului
  • nu lasati in patut obiecte, jucarii sau pungi ce ar putea provoca ranirea sau sufocarea copilului
  • la fiecare schimbare a lenjeriei este recomandat sa intoarceti salteaua de pe o parte pe alta, pentru o mai buna aerisire
answear.ro