Jucariile muzicale in general, si cutiutele muzicale in special, sunt unele dintre cele mai populare jucarii pentru copii. Fetitele isi doresc o cutiuta muzicala pentru bijuterii, sau cu o mica balerina care se invarte, in timp ce baietii prefera personajele din desene animate, clovnii sau cutiutele pentru comori. Cutiile muzicale sunt cadouri clasice pentru copii si nu numai. Puteti gasi cutiute mai ieftine din plastic sau lemn invelite in hartii si materiale din diverse imprimeuri cu rotite muzicale si muzica linistitoare sau chiar cutiute atent si manual finisate in lemn natur, cu un sertar sau mai multe, imbracate in materiale fine. 

 

Cutiuta muzicala Elf

 

O frumoasa cutie muzicala cu un sertar in partea de jos. Indicat pentru a pastra mici comori si nepretuite amintiri. Cutiuta este din lemn si e acoperita pe exterior cu hartie imprimata. La interior, materialul este catifelat, iar personajul este din plastic.

comanda online

Cutiute muzicale Elfi

Cutiuta muzicala din lemn: Elf

 

Cutiuta muzicala bebe Inger Pazitor

 

Caseta muzicala ce infatiseaza un inger pazitor pentru un somn odihnitor! Caseta este confectionata din lemn atent pictata si decorata.

comanda online

Caseta cutiuta muzicala pentru bebelusi

Cutiuta: Inger Pazitor 

Cutiuta muzicala cu cheita Castelul Zanelor

 

O cutiuta muzicala cu cheita este perfecta pentru decorarea camerei copilului. O jucarie educativa ce il poate anunta ca a venit ora de culcare.  Regele si regina danseaza in cerc, in afara castelului lor, atat cat a fost rotita cheita din spatele cutiei.  Dimesiune: 16 x 10 x 10 cm.

comanda online

Cutiute muzicale cu cheita rotativa pentru copii

Cutiuta muzicala – Castelul Zanelor

 

 

Cutiuta muzicala bebe Buni Prieteni

 

Intoarce cheita si bucura-te de muzica oferita de cutiuta muzicala cu cele doua simpatice personaje, cei mai buni prieteni!

CITESTE SI:  Pantofiorii regali ai Printesei Sofiei Intai

comanda online

Cutiuta muzicala pentru copii

Cei mai buni prieteni

 

 Cutiuta muzicala Balerina (si sertare)

 

O cutiuta muzicala deosebita, cu balerina. O jucarie eleganta prin imprimeul exterior si culoarea materialului de la interior (roz pal). Este prevazuta cu 3 sertare mici pe laterale, pentru bijuterii. Indicat pentru a pastra mici comori si nepretuite amintiri.  Cutiuta este din lemn si e acoperita pe exterior cu hartie imprimata. La interior, materialul este catifelat, iar personajul este din plastic. Dimensiuni: 10 x 14 x 10 cm.

Cutiuta muzicala Balerina si sertare bijuterii

Cutiuta Balerina si sertare bijuterii

comanda online

 

Cutiuta muzicala Pirat

 

Cutie muzicala confectionata din lemn. Roteste si asculta muzica ei. Brand original Les Coins des enfants.

Cutiuta muzicala pentru copii Les Coins des enfants

Cutiuta muzicala: Micul Pirat

comanda online

 

Cutiuta muzicala Fetita

 

Cutie muzicala confectionata din lemn. Roteste si asculta muzica ei. Brand original Les Coins des enfants.

comanda online

 

Cutiute muzicale cu cheite: Fetita

Cutiuta muzicala: Fetita

 

 

Cutiuta muzicala din lemn Printesa

 

Cutiuta muzicala cu printesa va incanta fetitele visatoare. Sertarul este indicat pentru a pastra mici comori si nepretuite amintiri. Cutiuta este din lemn si e acoperita pe exterior cu hartie imprimata. La interior, materialul este catifelat, iar personajul este din plastic. Dimensiuni: 10,5 x 8,5 x 10,5 cm.

comanda online

Cutiute muzicale pentru fetite: Printesa

Cutiuta muzicala din lemn pentru bijuterii