Tunel de activitati 2 in 1 pentru bebelusi (tunel si gimnastica) Aventura in Safari, marca Baby Einstein cu o salteluta de lungime 137 cm, ce ofera bebelusului spatiu de desfasurare suficient, incluzand imagini reale, culori vii si sunete haiose totul pentru o experienta inedita in Safari.

 

 

Tunelul de activitati permite parintelui sa supravegheze bebelusul si sa interactioneze cu el. Tunelul de activitati Baby Einstein include 3 jucariore, precum si 6 inele pentru a agata alte jucarii preferate. Se pliaza si se transporta foarte usor. Design-ul unic permite ca salteluta sa se adapteze nevoilor de joaca ale bebelusului, incurajandu-i dezvoltarea fizica, senzoriala si emotionala.

 

 

Jucaria Baby Einstein pentru bebelusi Tunelul de activitati Aventura in Safari poate fi cumparata de la magazinele pentru copii si bebelusi bebebliss si ventumkids.

 

Datorita Bright Starts Baby Einstein Activity Tunnel Safari Adventure, bebelusul tau va descoperi activitati interactive in toate etapele de crestere:

  • joaca pe spate cu jucariile ce atarna in tunel, intr-ul spatiu in care se simte protejat. Bebelusul va interactiona cu jucaria de plus in forma de floare de soare, cu zornaitoarea cu bile colorate si cu alte jucarii preferate.
  • joaca pe burtica moment in care miscariile si dezvolarea activitatiilor motorii sunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invata sa descopere animalele viu colorate plasate pe salteluta.
  • joaca stand in fund- moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite.
  • mersul de-a busilea moment in care va invata se sa deplaseze in tunel si sa descopere toate activitatile din safari.

 

CITESTE SI:  Cadou bebe Salteluta de Joaca Baby Einstein Bright Starts

Salteluta tunelului de activitati pentru bebelusi (joaca si gimnastica) Baby Einstein a fost conceputa pentru a incuraja dezvoltarea activitatilor motorii motiv pentru care dimensiunile tunelului au fost extinse considerabil, iar bebelusul va avea mai mult spatiu de miscare. Tunelul de activitati Baby Einstein ajuta la stimularea vizuala, gratie culorilor si a formelor saltelutei si permite interactiunea parinte-copil, gratie tunelului conceput in acest sens. Dimensiuni: L 50,8 x l 137 x h 50,80 cm.

Jucaria Baby Einstein pentru bebelusi: Tunelul de activitati Aventura in Safari, poate fi cumparata de la magazinele pentru copii si bebelusi bebebliss si ventumkids.