depurtat.ro

Setul cadou bio My First Hours contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a-i ura bun-venit pe lume bebelusului! Este recomandat de la nastere fiind fabricat din bumbac 100% organic, cu umplutura din fibra de porumb. Girafa Sophie este fabricata din cauciuc 100% natural, extras din arborele de Hevea. In oferta bebebliss.ro si BeKID.

depurtat.ro

Setul contine:
– o girafa Sophie din cauciuc natural, care stimuleaza toate simturile bebelusului.
– o caciulita calduroasa, marimea nou-nascut
– o pereche de botosei moi si confortabili, marimea nou-nascut
– o paturica mare (100 x 75 cm) pentru a-i tine de cald bebelusului si pentru a-l infasa atunci cand va fi scos pentru prima data la plimbare
– o bavetica din bumbac organic, pentru primele mese ale lui bebe
– o jucarie doudou cu suport pentru suzeta, pentru momente de rasfat
– un cosulet, pentru a pastra lucrusoarele bebelusului

Ambalat intr-o cutie cadou legata elegant cu o funda, este cadoul ideal pentru un nou-nascut!

De mai bine de 45 de ani, Vulli este o companie recunoscuta in toata lumea drept un specialist in jucarii si produse de crestere a bebelusilor si copiilor. In 2008 Vulli a decis sa imbogateasca vestita colectie Girafa Sophie cu produse care pot insoti copilul in orice moment al zilei si in orice stadiu al dezvoltarii sale. Vulli produce astfel in prezent peste 250 de modele pentru bebelusi si copii, bucurandu-se de o reputatie excelenta printre profesionisti, dar si fata de clienti. In afara de celebra Girafa Sophie, jucaria preferata a 10 milioane de copii (si parinti!) din toata lumea, pe care o gasiti pe bebebliss.ro, Vulli ofera in prezent o gama completa de jucarii pentru bebelusi pana in 6 luni care sa permita experimentarea cu toate simturile, o gama de jucarii pentru baie, gama de calatorie sau gama de suzete cu buton efervescent.

noriel.ro

“Copilul creste cu Vulli! ” – este sloganul companiei, care tine sa fabrice jucarii si accesorii pentru bebelusi si copii fara vopsele toxice, fara chimicale si respectand toate reglementarile europene de protectie.

60% dintre jucariile Vulli sunt confectionate manual in localitatea Rumilly din Alpii Francezi, asa cum este si girafa Sophie, pe care azi in Franta o au 6 din 10 copii. Chan Pie Gnon, Dromaderul Al Thir si Girafa Sophie pe care le gasiti pe bebebliss.ro si BeKID sunt singurele jucarii marca Vulli importate in Romania care sunt confectionate ecologic din cauciuc 100% natural. Istoria Vulli a inceput in anul 1961 in Franta cand a luat nastere girafa Sophie, Faimoasa girafa Sophie a fost confectionata atunci – la fel cum este si astazi – din cauciuc 100% natural provenit din arborele Heaven. Acest aspect, la care se adauga faptul ca vopselele folosite sunt pentru uz alimentar iar forma este numai buna pentru manute micute si gingii inflamate, au facut din Sophie un real succes. De atunci si pana acum gama Vulli s-a diversificat si este apreciata la nivel international.

answear.ro