depurtat.ro

Caruselul Fisher Price multifunctional 3 in 1 Nature Bearries cu sunet, lumini si telecomanda a fost conceput pentru ca bebelusul sa doarma linistit. Cu asa dragi prieteni bebelusul nu se va simti singur cand e timpul sa mearga la culcare. Cei trei ursuleti plutesc in aer inconjurati de lumini rotative si sunete adormitoare. In aceasta atmosfera fiecare bebelus adoarme linistit si viseaza frumos.

yves-rocher.ro

  • Puteti alege din 3 moduri de functionare: lumini si sunet, doar lumini, doar sunet
  • In modul sunet exista 5 melodii, cantece de leagan si sunete linistitoare din natura.
  • Caruselul are 2 pozitii de prindere: de patul copilului sau asezat pe masa, ca o lampa de veghe.
  • Telecomanda va ajuta sa nu deranjati bebelusul cand doarme.
  • Pentru functionare sunt necesare 4 baterii alkaline de tip “D” (LR20).
  • Garantie: 12 luni

mergi la magazinul online

 

Faceti din camera copilului un mediu natural si linistitor. Aceasta jucarie multifunctionala Caruselul Fisher Price cu sunet si lumini creaza un mediu natural si linistitor pentru nou nascut. Caruselul muzical nu numai ca va face bebelusul sa adoarma insa in functie de modul de joaca ales, va dezvolta simtul observatiei inca din primele zile de nastere datorita modelelor de lumina (dans de fluturi și frunze) care se proiecteaza pe tavanul camerei. Jucaria este prevazuta cu cinci cantece de leagan linistitoare si sunete dulci din natura, in timp ce ursuletii deghizati in albinute zboara in cerc deasupra patutului.

flanco.ro/

Cu mai multe setari diferite de lumina: de proiecție tavan, lumina de noapte sau combinații intre acestea, bebelusul va fi intrigat si impulsionat sa descopere noua lui lume.

Caruselul muzical pentru patutul bebelusului Fisher Price 3 in 1 Nature Bearries  invaluie camera copilului intr-o atmosfera instelata si calma. Partea superioara proiecteaza pe tavan diverse imagini in timp ce ursuletii din plus (deghizati in albinute) zboara in cerc deasupra bebelusului. Se pot selecta dintre cele 5 moduri de joaca (cantece de leagan, sunete din natura, sau variante new age) iar personajele de plus danseaza deasupra in cerc. Caruselul vine la pachet si cu o telecomanda care va permite mamei sa activeze / opreasca caruselul fara a deranja somnul bebelusului. Modul cresti impreuna cu mine permite jucariei mobile sa fie atasata pe noptiera sau pe sifonier dupa ce copilul nu mai doarme in patuţ, astfel ca ii va calma si pe copiii mai marisori.

mergi la magazinul online

 

answear.ro