depurtat.ro

Dromaderul Al’ Thir, prietenul copiilor. Aceasta jucarie a aparut in urma legendei lui Al’ Thir – prietenul copiilor, iar designul a fost conceput de producatorii Girafei Vulli o alta jucarie pentru bebelusi la mare cautare printre parintii din intreaga lume sau de cei care vor sa faca un cadou safe unui bebelus.

yves-rocher.ro

Legenda spune ca intr-o tara indepartata, in desertul Sahara, dromaderul Al’ Thir s-a nascut cu darul de a putea deveni prietenul oricarui copil. Al’ Thir ar fi fost singura fiinta de pe Pamant care avea puterea de a calma copilasii. Blana sa nespus de aurie, ii facea pe copii sa nu isi poata lua ochii de la el; vocea lui era cea mai melodioasa in urechile copiilor; mirosul lui era atat de placut, incat copiii din apropierea lui adormeau in pace. Aceasta legenda continua si astazi multumita acestei jucarii din cauciuc natural. Acum orice copil il poate avea pe Al’ Thir drept prieten! Jucaria pentru bebelusi Dromaderul Al’ Thir, prietenul copiilor are 18 cm lungime, este fabricata 100% din cauciuc extras din arborele de Hevea. Este atat de placuta la atingere, incat va linisti orice bebelus care plange din cauza dintisorilor. Gatul lung si picioarele sale scurte inlesnesc bebelusului sa-l prinda cu manutele. In curand veti descoperi ca Al Thir si bebelusul dvs. au devenit inseparabili. Jucaria este ambalata intr-o frumoasa cutie din carton, fiind perfecta pentru a fi oferita cadou. Este inclusa in cutie si o batistuta satinata.

flanco.ro/

Jucaria pentru bebelusi Dromaderul Al’ Thir stimuleaza toate simturile: vederea, auzul (are piuitoare inclusa),gustul (bebelusul o poate mesteca, este ideala pentru calmarea gingiilor copilului in perioada eruptiilor dentare, fiind fabricata din cauciuc 100% natural si pictata cu coloranti alimentari), simtul tactil (fina la atingere, ca si pielea mamei, jucaria are efecte linistitoare asupra bebelusului), mirosul (izul aparte al cauciucului extras din arborele de Hevea face ca dromaderul sa fie usor de recunoscut de catre bebelus, dintre toate jucariile sale). Jucaria Vulli Dromaderul Al Thir se poate utiliza incepand cu 0 luni si o gasiti la cel mai mic pret in magazinul online de jucarii BeKid.

answear.ro