depurtat.ro

Review Masina de spalat rufe Hotpoint RPD 1047 DX EU cu capacitate de 10 KG, 1400 de rotatii pe minut si clasa energetica A+++. Cateva impresii si pareri despre o masina de spalat ce credem noi ca merita pretul platit, chiar daca se incadreaza in gama de masini de spalat premium.  Masinile de spalat Ariston Hotpoint lasa impresia unui stil frumos și sofisticat, conceput pentru a exprima personalitatea unicã a casei dumneavostrã. Iar acest model RPD1047DX EU cu capacitate de incarcare marita la 10kg este super silentioasa si cu clasa energetica eficienta A+++. O gasiti in oferta de electrocasnice a magazinului online eMAG.

Masina de spalat rufe Hotpoint RPD 1047 DX EU produsa de Ariston are o capacitate de incarcare de 10 kg fiind proiectata pentru utilizarea de catre o familie numeroasa. Masina de spalat Ariston Hotpoint RPD 1047 DX EU este echipata cu 16 programe de spalare, dintre care unele speciale recomandate atat celor ce doresc sa spele acasa pilotele, celor ce sufera de alergii sau celor ce isi doresc o masina pentru spalarea hainutelor copiilor si bebelusilor.

yves-rocher.ro

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Hotpoint RPD 1047 DX EU se prezinta cu ultimele tehnologii Ariston, precum Direct Injection si Digital Motion Technology (10 miscari ale tamburului pentru ciclul de spalare Antipata). Functiile si caracteristicile standard pentru o masina de spalat premium precum displayul digital, reglarea si excluderea temperaturii  sunt acompaniate de o viteza de centrifugare de 1400 rpm, mai mare cu 40% decat majoritatea masinilor de spalat din gama sa. Astfel ca mentiunea celor 10kg de incarcare nu reprezinta doar un issue de marketing ci devin cu adevarat utilizabili datorita cresterii nivelului de uscare prin rotatie (si veti vedea diferenta in momentul in care veti dori sa spalati pilote, covorase sau chiar perne de dimensiuni mici).

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Ariston Hotpoint RPD 1047 DX EU are cateva programe speciale pentru confort si utilitate precum Reglare si excludere centrifugare, Antipete turbo 45 minute, Pilote, Woolmark Platinum Care (certificarea maxima emisa de ‘The Woolmark Company’) Baby, Antialergic Optiuni: temporizator pornire amanata pentru amanarea pornirii cu 1 pana la 24 de ore, Extra clatire, Super Wash,  Capacitate de incarcare max. 10 kg, Clasa de eficienta energetica: A+++, Clasa de eficienta la spalare: A. Masina de spalat rufe Hotpoint Ariston RPD 1047 DX EU se descurcă extraordinar din punct de vedere al consumului de resurse, astfel se laudă cu clasa energetică A+++, ce garantează un consum în program standard de numai 0.67kWh. În privinţa consumului de apă, media anuală este de 12.460l, cu aproximativ 30% mai mare fata de o masina de spalat cu capacitate de incarcare de 5kg. Toate modelele din noua gamă de mașinii de spălat rufe Hotpoint Ariston sunt în clasa de consum AAA, cea mai înaltă recunoaștere europeană în ceea ce privește performanţă și economia de energie.

flanco.ro/

Masina de spalat rufe Hotpoint Ariston RPD 1047 DX EU mai are un avantaj, dupa parerea noastra la fel de important precum si capacitatea marita de incarcare, si anume certificarea Woolmark Platinum Care. Acesta presupune posibilitatea spalarii inclusiv a articolelor de imbracaminte clasificate drept hand-made only. Veti putea spala fara riscuri articolele mai delicate datorita unui sistem de spalare unic si brevetat care nu freaca fibrele si mentine astfel moliciunea lor, chiar si dupa mai mult de 20 de cicluri de spalare.

Iar daca va intrebati daca aceasta masina de spalat este silentioasa, (al patrulea motiv in alegerea unei masini de spalat dupa pret-marca, capacitate, programe) parerea noastra este ca nu mai trebuie sa nu aveti niciun dubiu daca aceasta masina de spalat este pe lista scurta de optiuni: Masina de spalat Hotpoint Ariston RPD 1047 DX EU face parte din seria Ariston Super Silent cu un motor trifazat conceput cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru a asigura o silentiozitate desavarsita, chiar si in timpul centrifugarii la viteza de 1400 de rotatii pe minut.

Designul masinii de spalat Hotpoint Ariston RPD 1047 DX EU iese in evidenta prin liniile de design frumos conturate ce dau forma si substanta unui electrocasnic premium ce infrumuseteaza spatiul in care functioneaza. Masinile de spalat Ariston Hotpoint lasa impresia unui stil frumos și sofisticat, conceput pentru a exprima personalitatea unicã a casei dumneavostrã. Iar acest model RPD1047DX EU cu capacitate de incarcare marita la 10kg este super silentioasa si cu clasa energetica eficienta A+++. O gasiti in oferta de electrocasnice a magazinului online eMAG.

 

Despre Masinile de spalat Ariston Hotpoint

 

Ariston devine Hotpoint-Ariston: combinaţia idealã dintre potenţialul internaţional al Hotpoint, marca lider în Marea Britanie precum și stilul și tradiţia mărcii Ariston. O marcă care combinã perfect prezentul și viitorul pentru a semnala nașterea unei noi generaţii de produse care oferã mai mult decât siguranţa unei performanţe fãrã cusur. Masinile de spalat Hotpoint-Ariston sunt ergonomice, ușor de folosit, silenţioase și sigure, și pãrerea noastra este ca acest producator de electrocasnice garanteazã dumneavoastrã și familiei un confort desăvârșit. Vã oferã soluţii inteligente care fac diferenţa în felul in care aveţi grijã de casa dumneavostrã.

Noile mașini de spălat rufe Hotpoint-Ariston sunt o combinaţie perfectă între stil și confort. Totul este cu atenţie proiectat astfel încât utilizatorii nu trebuie să mai facă eforturi suplimentare și pot spăla orice timp de încărcare cât mai rapid.  Vezi intreaga serie de masini de spalat Ariston Hotpoint  in oferta eMAG.

answear.ro