depurtat.ro

Samsung Electronics România a lansat in vara pe piața locală mașina de spălat cu uscator incorporat WD80J6410AW. Dupa doar cateva luni de la lansare aceasta a intrat intr-o promotie de preturi reduse la magazinele de electrocasnice. Mașina de spălat Samsung WD80J6410AW este primul model cu uscător de dimensiuni standard din România (85x60x60cm) și dispune de funcții noi, inovatoare, care îi vor ajuta pe utilizatori să economisească energie electrică, timp dar si sa protejeze rufele la spalari multiple. Mașina de spălat Samsung Combo ofera nu doar un proces mai rapid și mai avansat de curățare a hainelor, ci și o modalitate de economisire a timpului, datorită uscătorului încorporat. Vezi cel mai mic pret la masina de spalat cu uscator incorporat Samsung WD80J6410AW la eMAG.ro, cel.ro, altex.ro, evomag.ro si bineinteles flanco.ro.

yves-rocher.ro

Spalati la rece, economisiti energie. Faceti mari economii de energie spaland multe haine la temperaturi scazute, folosind tehnologia Eco Bubble™. Bulele activeaza detergentul, astfel ca acesta penetreaza rapid materialul si elimina murdaria cu usurinta, chiar si in apa rece (15°C). Mașina de spălat Samsung Combo WD80J6410AW/LE dispune de tehnologia EcoBubble™, care oferă o economie de energie datorită generatorului unic de bule care permite dizolvarea rapidă și utilizarea eficientă a detergentului, chiar și la temperaturi scăzute. Bulele activează detergentul folosit, astfel încât acesta penetrează țesătura hainelor și le asigură o curățare perfectă, eliminând cu ușurință murdăria chiar și la temperaturi de 15°C. Iar pentru înlăturarea eficientă a petelor, mașina de spălat dispune de funcția Bubble Soak, care permite înmuierea hainelor timp de 30 de minute în spumă, înainte ca procesul de spălare să înceapă.

Noua mașină de spălat Samsung WD80J6410AW poate parcurge un ciclu complet de spălare în mai puțin de 1 oră, cu ajutorul funcției Speed Spray care asigură un proces de clătire a hainelor mai eficient și accelerează ciclul de spălare, pentru ca acesta să dureze doar 59 de minute.

Samsung a dezvoltat tehnologia Air Wash care dezodorizează și dezinfectează hainele, oferindu-le un miros proaspăt și plăcut pentru mai mult timp. Mașina de spălat folosește aer încălzit pentru a elimina mirosurile neplăcute și bacteriile de pe haine chiar în interiorul cuvei, fără a fi nevoie de apă sau produse de curățare. Această tehnologie poate fi utilizată în cele două programe cu funcții diferite, funcția Dezodorization, care elimină mirosurile, precum cele de mâncare sau de tutun, într-un ciclu de 29 de minute, și funcția Sanitization, care elimină mirosurile neplăcute și bacteriile în 59 de minute. Vezi cel mai mic pret la masina de spalat cu uscator incorporat Samsung WD80J6410AW la eMAG.ro, cel.ro, altex.ro, evomag.ro si bineinteles flanco.ro.

flanco.ro/

De asemenea, tehnologia Eco Drum Clean menține curat tamburul mașinii de spălat Samsung WD80J6410AW și elimină mirosurile neplăcute care se pot acumula după o folosire îndelungată fără a utiliza substanțe chimice puternice. Totodată, mașina de spălat poată fi setată astfel încât să emită o notificare atunci când necesită o curățare în interiorul cuvei. Hainele din materiale delicate vor fi protejate mai bine datorită designului unic, ușor ondulat al tamburului mașinii de spălat Samsung WD80J6410AW tip Diamond, cu margini finisate în formă de diamant. În plus, orificille mici de evacuare a apei ajută, de asemenea, la protejarea hainelor, împiedicând agățarea țesăturilor.

Depanare simpla. Sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check detecteaza si diagnosticheaza problemele si furnizeaza solutii simple de depanare, utilizand o aplicatie pentru smartphone. Astfel, va economiseste timp si evita costul unei interventii a inginerilor de service! Mașina de spălat Samsung WD80J6410AW dispune şi de tehnologia Samsung de monitorizare a erorilor. Funcția Smart Check detectează și diagnostichează problemele de funcționare și furnizează soluții simple de depanare, utilizând o aplicație pentru smartphone, disponibilă atât pentru sistemele de operare Android, cât și iOS. Astfel, utilizatorii pot economisi timp și pot evita costurile unei intervenții în service.

Samsung Combo are o capacitate maximă de spălare de 8 kg și o capacitate maximă de uscare de 6 kg și este echipată cu un motor invertor digital ce oferă un consum redus de energie, zgomot minim și fiabilitate. Acesta este certificat pentru un timp de funcționare de 20 de ani, având o garanție extinsă de 10 ani. Cu un design futurist, Masina de Spalat Samsung WD80J6410 model 2 în 1 se va potrivi de minune în locuinţa ta, afişajul digital şi uşa frontală foarte generoasă oferă un aer modern si sofisticat. Controlul masinii de spalat Samsung se face de la panoul de control dispus în partea superioară iar panelul cu afisajul LCD te va ajuta la fiecare program de spalare.

Vezi cel mai mic pret la masina de spalat cu uscator incorporat Samsung WD80J6410AW la eMAG.ro, cel.ro, altex.ro, evomag.ro si bineinteles flanco.ro.

answear.ro