Sistemele de navigatie auto GPS Evolio fie ca planificati o calatorie in tara sau prin Europa, acestea va ofera nenumarate beneficii precum oferirea de rute alternative in cazul in care doriti sa va abateti un pic spre locuri pe care le considerati interesante, puteti sa alegeti ca traseul calculat sa evite anumite drumuri (de exemplu cele cu taxa), va ofera o perspectiva a traseului, recalculeaza automat ruta in cazul in care va abateti de la traseu si va ofera cel mai realist mod de vizualizare a intersectiilor si nodurilor de legatura astfel incat va veti putea orienta mult mai bine. ofturile de navigatie utilizate de sistemele de navigatie GPS Evolio transforma calatoria intr-o experienta placuta si relaxanta, iar faptul ca sunt cele mai folosite softuri, si originale cu update-uri gratuite, veti avea parte de sisteme GPS stabile, performante si utile indiferent de modificarile ce pot aparea in rutele dvs. obisnuite prin tara sau strainatate. Toate aceste calitati ale sistemelor de navigatie utilizate de GPS-urile Evolio, vor optimiza atat ruta cat si timpul petrecut pe traseu.

Gama completa de sisteme de navigatie auto GPS Evolio o puteti gasi la cel.roaltex si evomag.

 

GPS auto EVOLIO MINI Full Europa

Review scurt: LCD, 4.3″, 128 MB, MicroSD, USB, harta Europa si Romania Full, pretul cel mai ieftin GPS Evolio de pe piata, consum energie redus

 

Evolio Mini este un GPS compact de 4,3″ cu o greutate de numai 130 gr. GPS-ul Evolio Mini este echipat cu cea mai noua harta a Europei si Romaniei, acoperirea Europei de vest este de 100%, reteaua de drumuri si strazi a Romaniei fiind cartografiata in proportie de 99,9 %. GPS Evolio Mini Full Europa este cel mai ieftin modul GPS de pe piata, dar asta nu inseamna neaparat ca nu isi face treaba. Si-o face chiar foarte bine, fiind echipat cu cel mai rapid soft de navigatie ”Don’t Panic”, cu ajutorul caruia calcularea rutelor se face foarte rapid si in acelasi timp se remarca printr-un consum de energie redus cu 30% fata de modele din seriile precedente, incadrandu-se in categoria produselor Eco. Datorita consumului optimizat, autonomia GPS-ului este cu 40% mai mare fata de cele mai multe din modelele existente pe piata.

Sistemul de navigare auto GPS Evolio Mini are preinstalate ghiduri de calatorie pentru Anglia, Austria, Benelux, Bulgaria, Cehia, Croatia, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Spania, Turcia si Ungaria si beneficiaza de actualizari gratuite pentru  harta Romaniei timp de 12 luni de la data achizitionarii produsului prin iMap, software dezvoltat pentru actualizarea online gratuita a hartilor. OK, doar un an … insa lasand la o parte faptul ca vei reusi totusi sa gasesti „o solutie de actualizare” ritmul constructiei de strazi si autostrazi de la noi … ei bine haideti sa ne rezumam opiniile la lucrurile bune, iar GPS-ul auto Evolio Mini Full Europa este un GPS recomandat celor ce doresc o investitie minima si sa aiba parte de utilitatea unui GPS performant in masina.

CITESTE SI:  Tableta Evolio EvoTab Fun cu sistem de navigare GPS integrat

 

Sistem navigatie GPS EVOLIO PRECISO

LCD, 5″, 128 MB, SD, USB, Harta Europa + Romania inclusa.

 

Cu sistemul de navigatie GPS Auto Evolio Preciso, calcularea unei rute dureaza maximum cateva secunde. De exemplu calcularea rutei Bucuresti – Paris, care dureaza pe un GPS obisnuit peste un minut, acum aceasta se realizeaza in mai putin de 3 secunde. Mai mult, ruta calculata este matematic 100% precisa. Daca din optiuni a fost selectata cea mai scurta ruta, cu siguranta ruta va fi afisata cea mai scurta posibila. Acest dispozitiv iti ofera confort in timpul calatoriei prin interfata prietenoasa ce confera utilizatorilor o deosebita usurinta in utilizare. Cautarea (tip Google) este toleranta la greseli de tastare, suporta abreviatii locale si ofera sugestii pe masura ce se tasteaza.

Acest sistem de navigare marca Evolio  beneficiaza, ca toata gama de GPS-uri Evolio de actualizari gratuite pentru harta Romaniei timp de 12 luni de la data achizitionarii produsului prin iMap, software dezvoltat pentru actualizarea online gratuita a hartilor. De asemenea Evolio Preciso are preinstalate ghiduri de calatorie pentru Anglia, Austria, Benelux, Bulgaria, Cehia, Croatia, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Portugalia, Spania, Turcia si Ungaria.

 

GPS EVOLIO Hi-Speed Plus Full Europa

IGO Primo, Sirf Atlas V 644MHz, 4.3 inch, 128MB, microSD, USB

 

Sistemul de navigatie GPS-ul Evolio Hi-Speed PLUS beneficiaza de display Ultraluminos si de cel mai rapid procesor pentru GPS-uri, SIRF Atlas V – 664MHz. Completat de memoria RAM de 128 MB DDR, GPS-ul HI-SPEED PLUS iti garanteaza o viteza sporita in calcularea rutelor. GPS-ul Evolio Hi-Speed PLUS combina designul elegant cu foarte multe functii inteligente destinate celor mai pretentiosi soferi si vine in dotare cu ecran Ultraluminos de 250 Lux de 4,3″ , vei descoperi ca sofatul nu va mai fi stesant chiar si in lumina solara directa. Totodata beneficiezi de noua functionalitate a GPS-ului Evolio Hi-Speed PLUS ce te ajuta sa ai informatii despre trafic in timp real prin TMC Ready.

 

CITESTE SI:  Aparat de spalat auto cu presiune Black&Decker PW 1300TD
EVOLIO Hi-Speed TRAFFIC Full Europa

IGO Primo 2, Sirf Atlas V 664 MHz, 5 inch, 128MB, microSD, USB

 

Sistemul de navigatie Evolio Hi-Speed TRAFFIC Full EuropaC, primul dispozitiv GPS care permite navigare optimizata in functie de conditiile de trafic in Europa si Romania. Hi-Speed TRAFFIC integreaza informatiile obtinute prin sistemul TMC (Traffic Message Channel) sau prin utilizarea unui algoritm ultraavanasat numit Intuitive Traffic Assistance acolo unde nu este disponibil semnal TMC. Cu ajutorul GPS-ului Evolio Hi-Speed TRAFFIC beneficiati de informatii de trafic in timp real prin TMC gratuit in urmatoarele tari: Ungaria, Slovenia si Irlanda. Noul GPS Evolio Hi-Speed TRAFFIC este bazat pe cel mai rapid procesor disponibil pe un GPS: Atlas Sirf V la 664 Mhz si ruleaza softul de navigatie iGO Primo 2. Hi-Speed TRAFFIC vine echipat cu softul de navigare iGo Primo 2 oferindu-ti informatii inovatoare si actualizate pentru a-ti imbunatati calatoriile, cuprinzand 44 de tari.

Softul de navigatie iGo Primo 2 imbina usurinta in utilizare datorata interfetei prietenoase, cu o serie de functionalitati noi printre care amintim doar cateva: rute alternative, perspectiva asupra traseului, recalcularea rutei, mod realist de vizualizare a intersectiilor, asistenta la schimbarea benzilor, alerta la depasirea vitezei legale.

Aplicatiile Multimedia iti vor face condusul foarte, foarte placut, atat tie datorita player-ului mp3 cat si celor din masina ta: Player Muzica, Video, Documente, Imagini, e-Book reader, calculator, Consum carburant, registru de calatorie, informatii despre legislatia rutiera din fiecare tara, Convertor de unitati, informatii despre masuri imbracaminte in diferite tari, informatii legate de rasarit si apus.

 

CITESTE SI:  Emag Auto: Piese, accesorii, echipamente, articole de intretinere, anvelope si jante
EVOLIO Hi-Speed TRAFFIC Full Europa

iGO Primo 2 Truck, Sirf Atlas V 664MHz, 5 inch, 128MB, microSD, USB

 

Hi-Speed TRAFFIC integreaza informatiile obtinute prin sistemul TMC (Traffic Message Channel) sau prin utilizarea unui algoritm ultra-avanasat numit Intuitive Traffic Assistance acolo unde nu este disponibil semnal TMC. Veti beneficia astfel de un GPS auto pentru camion, ce permite Calcularea traseului in functie de dimensiuni, tipul incarcaturii, etc.

Caracteristici soft iGO Primo 2 Truck

Ghidarea prin voce, Alerte specifice conducatorilor de camioane pentru segmentele de traseu periculoase, Considerarea restrictiilor de greutate si inaltime in calcularea rutei, Setari cu privire la greutatea, inaltimea si latimea pe axa a masinii, precum si cu maximul admis pe sectorul de drum, Intrari dependente de timp, luate in considerare la calcularea traseului, Setari pentru transport de marfuri, Profiluri de camioane ce pot fi personalizate si editate (pentru 1 sau 2 soferi), Tipuri de vehicule: camion, camion + remorca, autocar, autocar + remorca, rulota, Vitezometru, Baza de date POI specifica traseelor de camioane, Numar opțional de puncte intermediare, Trasee editabile, Informatii despre tara in momentul trecerii granitelor, Modul Tunel. Cu ajutorul GPS-ul Hi-Speed TRAFFIC beneficiati de informatii de trafic in timp real prin TMC preplatit in urmatoarele tari: Belgia, Finlanda, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Suedia, UK, Grecia, Ungaria, Slovenia, Irlanda.

Noul GPS Evolio Hi-Speed TRAFFIC este bazat pe cel mai rapid processor disponibil pe un GPS: Atlas Sirf V la 664 Mhz si ruleaza softul de navigatie iGO Primo 2. Hi-Speed TRAFFIC vine echipat cu softul de navigare iGo Primo 2 oferindu-ti informatii inovatoare si actualizate pentru a-ti imbunatati calatoriile, cuprinzand 44 de tari. iGo Primo 2 imbina usurinta in utilizare datorata interfetei prietenoase, cu o serie de functionalitati noi printre care amintim doar cateva: rute alternative, perspectiva asupra traseului, recalcularea rutei, mod realist de vizualizare a intersectiilor, asistenta la schimbarea benzilor, alerta la depasirea vitezei legale.

Aplicatii Multimedia GPS: Player Muzica, Video, Documente, Imagini, e-Book reader, Calculator , Consum carburant, registru de calatorie, informatii despre legislatia rutiera din fiecare tara,Convertor de unitati, informatii despre masuri imbracaminte in diferite tari, informatii legate de rasarit si apus. Pachetul contine: incarcator auto, suport prindere parbriz, cablu USB si certificat de garantie. Sistem de operare Microsoft WinCE 6.0, Antena 64 canale.

Gama completa de sisteme de navigatie auto GPS Evolio, la cele mai mici preturi o puteti gasi la cel.roaltex si evomag.