depurtat.ro

Atunci când călătorești, confortul devine un aspect esențial și îți dorești să reduci cât mai mult din oboseala care se acumulează pe drum.

yves-rocher.ro

Scaunele din avion sau cele din mașină nu sunt chiar atât de confortabile. Cel mai important lucru atunci când vrei să dormi confortabil este să ai o susținere corectă a gâtului, iar această susținere o poți obține cu o pernă specială pentru gât. O pernă din spumă cu memorie te va ajuta să dormi bine chiar dacă ai loc la fereastră, la mijloc sau la margine, atunci când zbori cu avionul, și să nu te trezești la destinație cu gâtul înțepenit. Pernele din spumă cu memorie îți susțin gătul și te ajută să ai parte de un somn odihnitor până la finalul călătoriei.

epantofi.ro

Atunci când călătorești cu mașina sau avionul multe ore poți ajunge ușor să ațipești în poziții inconfortabile care îți solicită mușchii gâtului. O pernă din spumă cu memorie îți va înlătura tensiunea musculară și te va ajuta să dormi într-o poziție confortabilă. Spuma cu memorie va urma conturul gătului tău și va reduce presiunea de pe mușchi și articulații.

O pernă din spumă cu memorie îți va înlătura tensiunea musculară

O pernă din spumă cu memorie îți va înlătura tensiunea musculară

Cauta saltelele și pernele cu certificarea OEKO-TEX ® Standard 100, ceea ce înseamnă că nu conțin substanțe dăunătoare. Perne ieftine de sustinere a gatului cu spuma memory vei gasi aici.

answear.ro