Halate de baie din bumbac de calitate pentru baieti si fetite, o oferta variata recomandata copiilor cu varstele 2-4 ani si 4-6 si 8- 12 ani. Halate de baie pentru copii, confectionate din bumbac in culori vii si atragatoare, material absorbant si personalizate cu personajele indragite din desenele animate: Disney Cars, Spiderman, Disney Frozen sau Hello Kitty. Halatele de baie din bumbac de calitate pentru baieti si fetite pot fi cumparate de la magazinul online ATRIA, magazin online specializat pentru articole de casa, baie si dormitor. O gama variata de halate de baie din bumbac si bumbac organic am gasit si la eMAG.ro (peste 500 de articole) cat si la cumparamisim si CEL.ro.

Confectionate din  bumbac 100%, de 400grame/mp, halatele Valentini Bianco sunt moi, placute la atingere si super absorbante. Halatele absorb in totalitate apa fara a lasa scame sau vreo senzatie neplacuta pe piele completand astfel confortul unei bai reusite! 

 

Halate copii Valentini Bianco din bumbac

 

Disponibile intr-o gama variata de culori, ecru, verde, roz, bleu – potrivite atat pentru baieti cat si pentru fetite. Marimi diverse, pentru baieti si fetite cu varsta intre 2-4 ani, 4-6 ani, 6-8 ani, 8-10 si 10-12 ani. Profita de reducerile de preturi la halatele de baie pentru baieti si fetite, din bumbac gros de calitate, marca Valentini Bianco sau de halatele de baie din bumbac organic de la eMAG.

 

CITESTE SI:  Hainute elegante din blana pentru fetite 1-3 luni pana la 4 ani

Halate baie bumbac fetite

 

Halatele de baie din bumbac gros calitativ recomandate fetitelor, sunt disponibile in marimi pentru baietii cu varsta de 2-4 ani, 4-6 ani, 6-8 ani, 8-10 ani si 10-12 ani.

 

 

Halate baie bumbac baieti

 

Halatele de baie pentru baieti, confectionate din bumbac gros, de calitate, cu capacitate mare de absorbtie  mai jos prezentate, sunt disponibile in marimi pentru baietii cu varsta de 2-4 ani, 4-6 ani, 6-8 ani, 8-10 ani si 10-12 ani.

 

Halatele de baie din bumbac de calitate pentru baieti si fetite pot fi cumparate de la magazinul online ATRIA, magazin online specializat pentru articole de casa, baie si dormitor. Am gasit si la www.eMAG.ro o gama variata de halate de baie superabsorbante din bumbac organic cat si la cumparamisim si CEL.ro.