depurtat.ro

Laptele Hidradant dupa plaja Ideal Soleil de la Vichy. Când pleci în concediu, cu siguranță nu îți planifici ca prima zi să stai la plajă și următoarele să cauți cu îndârjire cea mai deasă umbră. Sunt, totuși, multe persoane care vor, parcă, să adune tot bronzul din prima zi și asta fără să se protejeze într-un fel de razele UV. Efectul? Până seara au o piele suficient de roșie astfel încât restul vacanței, chiar și prin două tricouri puse unul peste altul, tot simt cum îi arde soarele. Laptele Hidradant dupa plaja Ideal Soleil de la Vichy este un produs fara parabeni, formula sa hipoalergenica a fost testata pe piele sensibila, sub control dermatologic. Imbogatita cu apa termala Vichy, calmanta, fortifianta, regeneranta. De la prima aplicare, pielea este hidratata, mai supla si stralucitoare. Zi dupa zi, pielea este mai rezistenta si mai bine protejata de agresiunile solare. Laptele Hidradant dupa plaja Ideal Soleil de la Vichy se aplica dupa expunerea la soare.

yves-rocher.ro

Laptele Hidradant dupa plaja Ideal Soleil de la Vichy pentru uz zilnic, cu aplicare dupa expunerea la soare. Cui se adreseaza acest produs? Produs recomandat dupa expunerea la soare pentru persoanele cu piele sensibila. Produs recomandat dupa expunerea la soare pentru persoanele cu piele sensibila. Inca de la prima aplicare, pielea este intens hidratata si calmata. Zi dupa zi, aceasta devine mai rezistenta la agresiunea radiatiilor solare.

flanco.ro/

Combinatia de hialuronat de sodiu, un ingredient puternic hidratant si a unui concentrat lipidic vegetal, cu proprietati emoliente, fixeaza apa in tesuturi si rehidrateaza in profunzime pielea uscata dupa expunerea la soare. Calmata si hranita, pielea este pregatita pentru urmatoarea expunere. Inca de la prima aplicare, laptele Hidradant dupa plaja Ideal Soleil de la Vichy hidrateaza intens si calmeaza pielea. Zi dupa zi, aceasta devine mai rezistenta la agresiunea radiatiilor solare.

Laptele Hidradant dupa plaja Ideal Soleil de la Vichy este un produs fara parabeni, formula sa hipoalergenica a fost testata pe piele sensibila, sub control dermatologic. Imbogatita cu apa termala Vichy, calmanta, fortifianta, regeneranta. De la prima aplicare, pielea este hidratata, mai supla si stralucitoare. Zi dupa zi, pielea este mai rezistenta si mai bine protejata de agresiunile solare. Laptele Hidradant dupa plaja Ideal Soleil de la Vichy se aplica dupa expunerea la soare.

Unde greșesc aceste persoane? În primul rând, o cremă de protecție solară este obligatorie, mai ales dacă ești la plajă în primele zile, dar nu este suficient. Ai nevoie de Ideal Soleil lapte hidratant dupa plaja, care îți poate prelungi concediul … pe plajă. Se folosește după fiecare sesiune de expunere la soare, ajutând pielea să se rehidrateze și să se calmeaze. Expusă la soare, pielea suferă nu doar la suprafață ci și în adâncime, pierzând din elasticitate prin dezhidratare.

Ideal Soleil Vichy lapte hidratant dupa plaja este un produs recomandat în special personelor cu un ten sensibil sau celor ce se află la începutul sezonului estival, când pielea este total neobișnuită să facă față acțiunii razelor soarelui. Folosirea zi de zi a acestui gel hidratant de plajă crește rezistența pielii în fața agresiunilor solare. Compușii săi de hialuronat de sodiu și un concentrat lipidic vegetal, ajută la rehidratarea și fixarea apei în țesuturile pielii.

Ideal Soleil lapte hidratant dupa plaja de la Vichy este o cremă care se aplică ușor și este absorbită rapid de piele astfel încât nu trebuie îți faci griji că seara va fi ocupată doar cu aplicarea acestui tratament. Cremă are o formulă hipoalergica și nu conține parabeni. Comandă aici și ia la ține în concediu Ideal Soleil lapte hidratant dupa plaja pentru a putea să te întorci pe plajă și în a două zi bucurându-te de soarele pe care îl aștepți de luni bune.

answear.ro