depurtat.ro

Luna asta eMAG a “copt” o campanie care îi va mişca de pe şezlong şi pe cei mai relaxaţi clienţi eMAG! Așadar, nu luaţi pauză in vacanţă, e timpul să aratati cum reacţionează adevăraţii Stock Busters la provocările preturilor reduse! Preturi reduse pe bune! Timp de trei zile, pe 14, 15 şi 16 iulie 2015, oferta din Campania eMAG Stock Busters îi va ţine tot timpul conectaţi şi cu degetul pe aplicaţie!

De ce merita sa nu ratezi reducerile de preturi de la eMAG Stock Busters?

  • Peste 10.000 de produse din categoriile electronice şi IT, electronice, jucării, scutece şi produse pentru bebelusi şi copii, cosmetice, articole pentru casă şi grădină, haine şi încălţăminte au intrat de bunăvoie în atmosfera de campanie!
  • preturile se topesc şi reducerile sunt reale de până la 70%!
  • daca vei folosi aplicaţia eMAG, odată descărcată pe mobil, e doar la un “click” distanţă pentru ca pasiunea pentru shopping a unui Stock  Buster să se dezlănţuie
  • vei fi printre primii care vor vedea reducerile!
depurtat.ro
otter.ro

Vă invităm ca în cele trei zile – 14, 15 şi 16 iulie – să faceti vâlvă in paginile campaniei! Preţurile “topite”, din oferta eMAG, cu siguranta va vor racori un pic pana la Black Friday 2015! Pregătiți-vă! eMAG incepe reducerile Stock Busters dis-de-dimineața!

answear.ro