depurtat.ro

In prezent, grupul Benetton proprietarul brandului United Colors of Benetton este unul din cele mai cunoscute brand-uri fashion din lume. Benetton este prezent in 120 de tari si detine o retea de 6.400 de magazine. Sub atenta supraveghere a lui Alessandro Benetton – presedintele companiei din aprilie 2012 – Benetton continua sa evolueze si-si planuiasca viitorul in timp ce se bucura de prezent. Acum ca si la inceputurile sale, Benetton este o companie cu o responsabilitate puternica fata de mediu, dar si fata de oameni si societate, si in special fata de copii. Colectia de imbracaminte pentru copii United Colors of Benetton este deosebit de variata, insa in acest articol va vom prezenta mai multe camasi pentru baieti, disponibile in outletul online B-Mall.

Inca de la nasterea companiei in 1965, Benetton s-a bazat intotdeauna pe ideea de inovatie. Acest aspect este usor vizibil daca privim colectiile sale moderne si colorate de confectii sau sistemul modern de magazine si outleturi pus la punct de companie. In plus, Benetton s-a remarcat printr-o puternica implicare sociala: inca de la inceputurile sale, compania s-a implicat intr-o multime de campanii ample de responsabilizare sociala, de awareness si de protectie a mediului.

 

United Colors of Benetton in Romania

 

Identitatea Benetton este compusa din cateva repere clare: culoare, stil, inovatie, calitate, accesibilitate si pasiune. Toate aceste valori reflecta din plin personalitatea dinamica si puternica a companiei cunoscuta sub numele de United Colors of Benetton. United Colors of Benetton, un brand italian, lansat în 1965, este prezent astazi în 120 de ţări. Grupul produce peste 150 de milioane de haine in fiecare an, iar reteaua de retail contine peste 5500 de magazine. Calitatea si pasiunea se regasesc in fiecare obiect de imbracaminte, stilul avand un puternic caracter italian. United Colors of Benetton este un brand de îmbrăcăminte casual, fiind cunoscut pentru campaniile de promovare nonconformiste.

ChemCo, agentul brandului italian Benetton pentru România, Ungaria şi Bulgaria, care a inaugurat din 2005 până anul trecut 13 magazine la nivel local, a renunţat la afacerile generate de piaţa românească, închizând, până în luna iunie, toate unităţile deţinute aici. In 2005 Benetton a decis să intre direct pe piaţa locală, mişcare ce a coincis cu renunţarea grupului Alltrom la brand. Compania înregistrată la nivel local pentru operarea noilor magazine a fost Color Trend, parte a companiei ChemCo, care administrează ma­gazinele Benetton în Europa de Sud-Est. Primul magazin deschis direct de compania Italiană a fost lansat pe Calea Victoriei. Benetton nu a renunţat definitiv la piaţa locală, preferând să-şi păstreze unitatea de producţie de la Iaşi administrată de Benrom, prin intermediul căreia realizează produse textile semifabricate (croirea materialelor, imprimarea de modele). Articolele de imbracaminte pentru copii ale United Colors of Benetton pot fi achizitionate exclusiv online, caz in care daca nu cumva aveti acces in iesirile dvs. in strainatate catre un magazin clasic in Europa Occidentala va recomandam sa cumparati dintr-un outlet local. Colectia de imbracaminte pentru copii United Colors of Benetton este deosebit de variata, insa in acest articol va vom prezenta mai multe camasi pentru baieti, disponibile in outletul online B-Mall.

flanco.ro/

 

Camasi United Colors of Benetton

camasi pentru baieti

 

Colectia de imbracaminte pentru copii United Colors of Benetton este deosebit de variata, insa in acest articol va vom prezenta mai multe camasi pentru baieti, disponibile in outletul online B-Mall.

answear.ro