depurtat.ro

În 2018, stilul fashion retro revine insa in acest sezondesignul vintage imbratiseaza cele mai futuriste şi moderne tehnologii. Iar noua colecţie de incaltaminte de dama si pentru barbati ECCO Soft 1 are încă stilul şi spiritul urban din anii 1980, dar prezintă inovaţii tehnice care îl fac mai uşor, mai moale şi mai confortabil.

yves-rocher.ro

Reinventaţi pentru noua generaţie, aceşti pantofi versatili reprezintă îmbinarea armonioasă dintre pielea moale şi talpa incredibil de flexibilă, realizată dintr-o singură componentă. Noul ECCO SOFT 1 este o întâlnire dintre CLASIC şi CONFORT, confortul fiind mult evoluat de la lansarea originalului datorită inovaţiilor tehnologice pe care le-a făcut brandul ECCO începând cu anii 1980.

Noua colecţie de incaltaminte ECCO Soft 1 întruchipează stilul urban contemporan şi cuprinde atât pantofi cât şi ghete în culori multiple precum roşu, mov, albastru, dar şi culori neutre de alb, negru şi gri.   Fiecare dintre cele două variante de piele este prelucrată manual şi garantează o piele superioară premium, care a fost creată pentru maximum de confort: pielea naturală ECCO DROID – pentru un aspect extrem de curat şi modern, în timp ce pielea nubuc  ECCO CHAGALL – pentru un aspect catifelat şi elegant.

 

Pantofi clasici ECCO Soft dama

 

Pantofii ECCO Soft 1 albi, practici,confortabili si stilati sunt accesoriul care nu trebuie sa lipeseasca din garderoba oricarei femei. Pielea este prelucrata manual si brantul construit pentru a se adapta perfect piciorului tau. Sistemul de inchidere prevazut cu siret asigura potrivirea perfecta de fiecare data. Talpa din poliuretan direct injectata ofera durabilitate si confort. Modelul este disponibil si pe culoarea neagra.

 

Pantofii casual albastrii ECCO Soft 1 pentru femei, sunt fabricati din piele de vaca prelucrata manual. Pantofii sunt foarte usori, flexibili si confortabili datorita talpii din poliuretan, direct injectat. Brantul este construit pentru ca se adapta perfect piciorului tau, iar sistemul de inchidere cu siret asigura potrivirea perfecta. Pantofii Soft 1 nelipsiti din garderoba ta in acest sezon.

 

Pantofii clasici ECCO Soft 1 sunt confectionati din piele nubuc foarte fina si placuta la atingere. Talpa direct injectata dintr-un singur element, poliuretan, este usoara si flexibila. Fetele exterioare a pantofului contin mici perforatii pentru un look desavarsit si pentru a forma in interior un mediu optim piciorului. Inchiderea se face cu siret pentru o ajustare perfecta la fiecare incaltare.

flanco.ro/

 

Pantofii casual cu aspect clasic pentru femei, ECCO Soft 1 sunt confectionati din piele nubuc in culori primavaratice. Interiorul din textil ofera piciorului confort. Inchiderea cu siret asigura o incaltare perfecta pe picior.Fetele exterioare a pantofului contin mici perforatii pentru a asigura un climat optim in interior. Talpa din poliuretan direct injectat ofera confortul intreaga zi, fiind foarte usoara si flexibila. Ideali pentru tinutele smart-casual.

 

Pantofii clasici ECCO Soft 1 din piele nubuck sunt practici,confortabili si stilati sunt accesoriul care nu trebuie sa lipeseasca din garderoba oricarei femei. Pielea este prelucrata manual si brantul construit pentru a se adapta perfect piciorului tau. Sistemul de inchidere prin siret asigura potrivirea perfecta de fiecare data. Talpa din poliuretan direct injectata ofera durabilitate si confort.

 

Ghetele retro ECCO Soft 1, practice,confortabile si stilate sunt cele care nu trebuie sa lipeseasca din garderoba oricarei femei. Pielea nubuck este prelucrata manual si brantul construit anatomic pentru a se adapta perfect piciorului tau. Sistemul de inchidere prin siret asigura potrivirea perfecta de fiecare data. Talpa din poliuretan direct injectata este usoara, durabila si confortabila.

 

Emblematicul ECCO Soft 1 oferă un confort dinamic direct din cutie! Noua colecţie se găseşte în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

answear.ro