AliExpress.com este unul dintre cele mai vizitate magazine online din China. Cele mai populare produse de pe acest site sunt cele din categoria “Casă și grădină”, mai exact: ustensile de bucătărie, obiecte decorative sau produse textile pentru casă. Iată ce alte produse cumpără românii de pe site-ul chinezesc.

Din seria de articole precedente despre magazinul Aliexpress.com:

Cu toate că această categorie (Casă şi grădină) se bucură de cea mai mare popularitate în rândul românilor, categoria de Frumusețe și Sănătate nu se lasă mai prejos, aceasta având un procent de 9,72%, mai arată datele Bonusway.

La o diferență foarte mică, se află categoria de Bijuterii și Accesorii cu un procent de 9,69%, majoritatea utilizatorilor din această categorie fiind femei.

O categorie la fel de importantă a cumparaturilor de pe AliExpress.comcu un procent de 9,31% este reprezentată de Telefoane și Telecomunicații, iar cele mai populare produse cumpărate sunt ecranele de protecție și husele pentru telefon.

Este urmat apoi de articole pentru mame și copii, cu 4,71% și articole pentru Sport cu un procent de 3,17%.

După cum se poate deduce deja, popularitatea magazinului AliExpress.com vine din prețurile foarte mici pe care le oferă, dar nu numai: magazinul și-a îmbunătățit sistemul de plată online, astfel că românii nu se tem să plătească cu cardul pe acest site.

Ce cumpara romanii din China de pe Aliexpress

Ce cumpara romanii din China de pe Aliexpress

În plus, în cele mai multe cazuri transportul este gratuit, ceea ce îi atrage pe români să facă cumpărături, chiar dacă vin de la o așa mare distanță. Atenție însă, există cazuri în care costul de transport este ascuns în spatele prețurilor produselor. Cumparati doar de la vanzatori cu suficiente feedbackuri si cu rating de minim 4 stele! Nu strica sa cititi si parerile cumparatorilor anteriori.

CITESTE SI:  Alimente si bauturi online in Supermarketul la tine acasa eMAG - Mega Image