depurtat.ro

eMAG se extinde, comercializand de acum si mancare: alimente si bauturi, in urma unui  parteneriat incheiat cu Mega Image in sectiunea eMAG “Supermarket direct la tine acasa”. Datorita parteneriatului strategic dezvoltat de eMAG si Mega Image (Delhaize Group) s-a lansat categoria “Supermarket la tine acasa”, serviciu prin care clientii pot comanda online produse alimentare si bauturi care le vor fi apoi livrate acasa, prin curier. Proiectul este in versiune beta, iar livrarea se face in maxim 24 de ore. Clientii pot ridica si personal de la Mega Image produsele comandate. Servicul poate fi accesat incepand de marti 26 August 2014, in versiunea beta, la adresa www.emag.ro/supermarket sau direct din pagina de start a web site-ului eMAG, sectiunea Supermarket. Pentru o valoare a cosului de cumparaturi de peste 300 de lei, transportul este gratuit. Magazinul este deschis non stop si evident poti deschide coletul la livrare pentru a verifica produsele.

eMAG + Mega sau Carrefour Online?

yves-rocher.ro

Oferta de produse “Supermarket direct la tine acasa” din momentul lansarii cuprinde peste 7.500 de articole distincte si acopera  170 de categorii specifice unui supermarket, de la mancare bio, lactate si oua, peste, carnuri, mezeluri si alte mancaruri si bacanie, zahar, cafea si dulciuri, tutun,  pana la bauturi alcoolice si racoritoare. Evident, produsele de ingrijire si igiena, pentru casa si uz casnic precum detergentii sau accesoriile de bucatarie, mancarea si articolele pentru animalele de companie sunt si ele prezente, cu mentiunea ca ultimele dintre acestea existau deja in oferta eMAG in parteneriate cu alti vanzatori.

flanco.ro/

In prima etapa, magazinul online “Supermarket la tine acasa” va functiona in versiunea beta, deoarece atat oferta de produse, cat si platforma si serviciile vor fi ajustate si optimizate pentru a imbunatati constant experienta de cumparare a clientului. Clientii beneficiaza de servicii flexibile de livrare, prin curier, oriunde in tara sau pot ridica personal produsele comandate online. Platforma online va permite clientilor nu numai sa comande ceea ce doresc, dar si sa stabileasca un interval precis de livrare, in functie de programul lor. Comenzile efectuate de pe un cont pot fi livrate catre mai multe adrese, asa incat o singura persoana poate sa faca aprovizionarea, online, pentru mai multe familii, din acelasi oras sau de oriunde in tara.

Livrarea la domiciliu se va face in maximum 24 de ore oriunde in tara, iar clientii pot alege ziua si intervalul orar pentru livrarea produselor. Ridicarea de la punctele Mega Image selectate se va face in intervalul de functionare a fiecarui magazin Mega Image. Printre punctele dedicate de livrare se numara Mega Drive, situat in Prelungirea Ghencea, sector 6 Bucuresti, dar si alte 39 de magazine Mega Image selectate, din Bucuresti si Ilfov. Lista punctelor dedicate de livrare din Bucuresti si Ilfov poate fi gasita aici.

Mega Image a construit un depozit special in Bucuresti, unde produsele comandate online vor fi pregatite de livrare. Toate cumparaturile vor fi ambalate in pungi sau cutii speciale, pentru livrare la domiciliu sau ridicare din magazine. Plata comenzii se poate face online (cu cardul) sau ramburs la primirea produselor. In cazul ridicarii comenzii din magazinele Mega Image selectate, singura modalitate de plata acceptata este online, cu cardul.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 332 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (174), Shop&Go (156), AB COOL FOOD (1), Mega Drive (1). Magazinul online eMAG si-a extins de-a lungul timpului gama de produse si articole vandute online, de la electronice si electrocasnice la jucarii si articole pentru bebelusi si copii, fashion: imbracaminte si incaltaminte, parfumuri si cosmetice, articole pentru animale, asigurari RCA si de calatorie, roviniete, piese si accesorii pentru autovehicule, carti si rechizite, urmand ca din 26 August 2014 sa isi imbogateasca gama de produse si cu produse alimentare, devenind astfel primul magazin online complet cu peste 100.000 de articole. Evident, pana va ajunge la marimea amazon este cale lunga, insa premizele sunt promitatoare avand in vedere extinderea si in tarile din regiune (Ungaria).

answear.ro