Laptopuri Black Friday 2017 – Acum ca vei petrece mai mult timp in casa, probabil ca iei in considerare inlocuirea laptop-ului vechi cu unul mai puternic, mai performant si la un pret redus asa cum nu a fost redus tot anul 2017. 

Ce produse se cauta de pe acum pentru Black Friday in 2017? De Black Friday, laptop-urile sunt printre cele mai cautate produse. Interesul este crescut pentru toate categoriile: laptop-urile office, cele pentru acasa, precum si cele de gaming. De asemenea, toate categoriile de preturi sunt la mare cautare. Ofertele de preturi reduse la laptopuri in magazinele de electronice serioase vor fi destule, la fel si tipurile de laptopuri din care trebuie sa alegi, fie ele laptopuri pentru scoala, pentru zona multimedia, jocuri sau modele business si office. Daca ai planuri serioase in acest sens, noi iti spunem sa mai astepti un pic: Black Friday este aproape.

Bugetul de Black Friday 2017 pentr un laptop. Daca ai setat deja un buget pentru urmatorul tau laptop, parerea noastra este ca mai bine astepti Black Friday intrucat vei avea doua optiuni: fie sa economisesti niste bani, fie sa obtii specificatii mai bune pentru bugetul alocat. Sau de ce nu un device bonus datorita diferentei serioase de pret: o camera foto, un smartphone sau de ce nu un accesoriu pentru a iti face laptopul mai rapid: memorie RAM sau un hard disk SSD sau SHSD.

 

Laptopuri de Black Friday

Laptopuri Black Friday 2017 – Performanta. Noi ne-am gandit la cateva lucruri pe care sa le cauti la laptopurile ce vor intra in oferta de Black Friday. Asa cum am scris si mai sus, unul dintre acesta este echiparea cu un SSD. Zilele clasicului hard disk au trecut de foarte mult timp. Chiar daca nu vei avea la fel de mult spatiu, solutiile de stocare in cloud te pot ajuta. Insa cel mai mult te vor ajuta vitezele de citire si de scriere. Cu un SSD, vei deschide mult mai repede aplicatiile si jocurile favorite si vei exporta mult mai rapid fotografii si clipuri video. Practic, hard diskul se va comporta la fel de rapid ca o memorie DDRAM, iar windowsul fie el ultima versiune W10 se va incarca in sub 10 secunde. Procesorul conteaza dar SSD-ul si DDRAM-ul sunt must-uri.

Laptopuri Black Friday 2017 – Display-ul / Marimea. Al doilea lucru pe care trebuie sa il cauti la un laptop de Black Friday este sa aiba un ecran bun. Indiferent de diagonala pe care o doresti, asigura-te ca rezolutia acestuia este cel putin satisfacatoare, iar unghiurile de vizualizare sunt bune. Echiparea cu functii tactile este optionala si nu neaparat recomandata decat pentru cei ce chiar folosesc un asemenea display. Luminozitatea, unghiul de vizualizare, diagonala si rezolutia permisa conteaza. Degeaba ai un laptop performant daca va trebui de fiecare data sa ii reglezi display-ul pentru a vedea clar ce se prezinta pe ecran.

Laptopuri Black Friday 2017 – Jocuri. Daca iti doresti o procesare video in jocuri sau in programele de editare foto video, atunci ia in considerare laptopuri Black Friday gaming, echipate cu un cip grafic dedicat. Fie ca preferi NVIDIA, fie ca te afli in tabara AMD, oricare dintre cele doua variante vor aduce un plus de performanta in tot ceea ce faci. Si daca tot cumperi un laptop cu un ecran bun, ar fi pacat sa nu il ajuti cu un cip grafic dedicat. Un laptop fara o placa video dedicata si memorie minim 2gb va deveni in foarte scurt timp inutil. Platesti in medie inca 10% din pretul respectivului laptop in varianta cu plata video integrata insa elimini astfel atat uzura morala cat si stresul inutil al placii de baza cu placa video incorporata cu procesarea imaginii.

Laptopuri Black Friday 2017 – Conectivitate. Nu in ultimul rand, asigura-te ca viitorul laptop va avea toata conectica necesara tie. Cel mai recent trend este trecerea pe standardul USB-C. Daca ai nevoie de multe adaptoare, atunci poate ca e cazul sa amani trecerea la acest port. In continuare, clasicul USB iti poate oferi viteza de transfer de care ai nevoie. Iar port-ul HDMI este in continuare un must chiar daca exista posibilitatea de conectare fara cablu a laptopului la televizorul tau smart, redarea va avea fara cablu un lag de aproximativ o secunda. Care in jocuri conteaza.

Laptopuri Black Friday

Laptopuri Black Friday 2017 – Magazine. Multe magazine vor incepe ofertele de Black Friday de la miezul noptii, asa ca documenteaza-te din timp asupra caracteristicilor pe care le doresti in urmatorul tau laptop si mult succes! Alege modelul, vezi variatia pretului pana de Black Friday, fa-ti un cont la mai multe magazine si fi pe faza! Este posibil ca cele mai bune oferte sa dispara din stoc in doar 2 minute!