Black Friday 2017 va începe pe 17 noiembrie la eMAG.ro, iar retailerul online deja anunţă că peste 2.000.000 de produse vor fi în ofertă. „De la an la an, Black Friday este un fenomen din ce în ce mai spectaculos. Printre produsele care vor fi la preţuri de Black Friday in 2017 amintim televizoare, telefoane, laptopuri, fashion şi articole sportive, până la electrocasnice, accesorii pentru casă şi grădină, produse de îngrijire personală, mobilă, jucării şi anvelope.

Plecând de la succesul Black Friday de anul trecut ne-am pregătit în ultimele 10 luni şi vom avea oferte foarte bune pentru tot ceea ce îşi doresc clienţii”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

Black Friday 2017 la eMAG incepe aici

La această ediţie din 2017 a Black Friday vor participa şi peste 4.000 de selleri din Marketplaceul eMag o dublare a magazinelor partenere fata de 2016. Anul trecut de Black Friday, 47,5% din cei care au achiziţionat ceva au comandat online, în timp ce pentru offline au optat 41,5%, iar 11% au îmbinat ambele modalităţi.

„Având în vedere creşterea constantă de la an la an, ne aşteptăm ca şi Black Friday-ul de anul acesta să fie un nou record, din toate punctele de vedere”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG.

UPDATE 5 BLACK FRIDAY eMAG 2017: Anul acesta, oferta disponibila de Black Friday pe site-ul eMAG va fi imbunatatita cu abonamente telecom, Digi, nelimitat, redus cu 50% în primul an, o ofertă limitată la 3.000 de abonamente, anvelope auto de 200 de lei la preţul redus de 99 de lei, televizoare LCD de 80cm la pretul de 399 in conditiile in care acest model nu a scazut anul acesta sub 700 lei telefoane high-end, din zona medie şi din entry level cu reduceri de 20-30%-50%, bilete TAROM sub forma de vouchere de 100 de euro pe care eMAG le va vinde de Black Friday cu 50 de euro. eMAG isi imbunatateste constant oferta de produse, nemaifiind de mult timp doar un furnizor de produse IT ci si de servicii medicale (abonamente la Regina Maria, la clinici dentare), servicii in turism precum excursii în Deltă, la munte, bilete la concerte – Electric Castle, ba chiar si lingouri de aur.

CITESTE SI:  Oferta care l-a infuriat pe Mos Craciun de la Altex si Card Avantaj

UPDATE 4 BLACK FRIDAY 2017 la eMAG: Experienta de cumparare de la eMAG nu se reduce doar la preturile reduse oferite de retailer ci si la timpul de livrare de la plasarea comenzii, in mod special cat timp anul trecut unele produse au ajuns in preajma Craciunului. Anul acesta, eMAG insa anunta insa o veste foarte buna, reducerea timpului de livrare la minim! Detalii aici: De ce vor ajunge mai repede produsele comandate de Black Friday 2017 de la eMAG.ro.

UPDATE 3 BLACK FRIDAY 2017 la eMAG: Explicatia pentru care eMAG isi permite sa astepte adevaratul Black Friday este si faptul ca Flanco.ro – retailerul din acelasi grup DANTE INTERNATIONAL din care face parte alaturi si de FashionDays organizeaza de asemenea Black Friday 2017 pe o perioada de 3 saptamani (27 octombrie – 19 noiembrie). Black Friday Flanco.ro, aici.

UPDATE 2 BLACK FRIDAY 2017 la eMAG: Strategia eMAG in ceea ce priveste ziua cu cele mai mari reduceri din an este sa astepte perioada clasica de reduceri, cea inspre finele lunii noiembrie. Se pare insa ca evoMAG.ro cat si Altex incearca sa atraga deja banii pregatiti de clienti pentru reducerile masive si acestia (ca si anul trecut) au furat deja startul. Despre Black Friday la evoMAG.ro aici.

Black Friday 2017 la eMAG incepe aici

UPDATE 1 BLACK FRIDAY 2017 la eMAG: Despre ce anume ar trebui sa urmaresti de Black Friday 2017, cum anume ar trebui sa te pregatesti de Black Friday 2017 la eMAG, poti citi aici din experienta evenimentelor anterioare, Vinerea Neagra, ziua cu cele mai mari reduceri din an.

CITESTE SI:  Parfumurile de la elefant.ro sunt originale?