depurtat.ro

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce vedetele ori starurile de street style aleg să mixeze piese high end cu haine şi accesorii high street, răspunsul este simplu. Lanţurile fast fashion oferă nu numai o selecţie de produse la preţuri accesibile, ci şi modele cool şi stylish – atâta timp cât ştii exact ce trebuie să alegi. Vizitează site-urile online ale magazinelor pentru a te inspira în ceea ce priveşte styling-ul pieselor si totodata la o vanatoare de preturi reduse la magazinele ce ne-au obisnuit cu campanii, promotii, cadouri si marfa originala. Urmează ghidul nostru pentru a învăţa cum să găseşti cele mai stylish piese în abundenţa de produse oferite pe rafturile magazinelor online de fast fashion.

depurtat.ro

Vânează sezoanele de reduceri (în general acestea coincid cu începutul lunii ianuarie, întinzându-se până la jumătatea lunii februarie, în cazul colecţiei de iarnă, iar în cazul celei de vară, începutul lunii iulie, până la jumătatea lunii august). Perioadele de reduceri sunt cele în care întregul stoc reintra pe rafturile magazinelor, şi astfel, poţi găsi piese pe care le-ai ratat la un moment dat, ori pe care poate nici nu le-ai remarcat când acestea s-au aflat pentru prima data în magazin. Atenţie! Pentru a profita la maximum de beneficiile shopping-ului în perioada reducerilor, asigură-te că o faci la debutul acestora, când selecţia de haine şi accesorii este mare.

Magazine de Imbracaminte Preturi Reduse

eMAG FashionMy Closet,B-Mall, ZoniaRuby FashionDepot96Fashion AgendaT-Shirt Factory, SevenSins Fii Sexy!Originals, FashionDays

noriel.ro

Marchează-ţi piesele favorite într-o listă de cumparaturi pe care o ţii constant la curent (vei observa că în cazul unor piese este posibil să te răzgândeşti, iar în cazul pieselor pe care ţi le doreşti cu ardoare, nu rişti să uiţi vreuna şi să o ratezi). Acest pont este cu atât mai util pe durata perioadei reducerilor de preturi, când există riscul să faci cumpărături în febra momentului.

Magazine de Incaltaminte Preturi Reduse

Originals, FashionDays

Optează să primeşti newsletter-ele label-urilor tale favorite pe mail. Astfel, poţi afla nu numai de promoţii, ori de vânzări private sau diverse evenimente, dar te poţi de asemenea inspira din lookbook-uri sau sugestiile zilnice de outfit-uri.

Magazine Sport Preturi Reduse

Footshop, u-manAnswearQueensDecathlonBiciclop, Originals

Magazine de Bijuterii Preturi Reduse

USB ManiaFunGiftFloriaCadouri de Top

answear.ro