Profita este cuvantul magic, intrucat cu Cardul Avantaj de la Credit Europe Bank (fostul Finans Bank) vei prinde astfel si reducerile de pret de Black Friday si perioada cea mai intensa de cumparaturi, cea de Craciun si An Nou. In cadrul campaniei “Card AvantajAltex Romania si Media Galaxy – Oferta care l-a infuriat pe Mos Craciun”, desfasurata intre 9 octombrie 2014 si 31 decembrie 2014, orice client care aplica completand acest formular si intra in posesia unui CardAvantaj MasterCard in aceasta perioada, va avea beneficii extinse. Astfel, persoanele care vor accesa aceasta oferta vor primi cadou 200 leisub forma de doua vouchere a cate 100 de lei fiecare, pentru achizitia oricarui produs in magazinele Altex si Media Galaxy dar si online, precum si un numar extins de 15 rate fara dobanda pentru achizitiile realizate pana pe 15 ianuarie 2015. Cardul Avantaj standard prezinta posibilitatea achitarii in maxim 12 rate, caz in care oferta Altex este (ca si la electronice si electrocasnice) imbatabila! Asa ca ti-am raspuns deja la intrebarea (sau dorinta): Pot cumpara de Black Friday in Rate? DA! POTI! In 15 rate. SI FARA DOBANDA pe deasupra! Si cum e bine sa iti faci iarna car si vara sanie … se pare ca Black Friday la Altex este si in perioada 13-16 Noiembrie (!?) si in 21-23 Noiembrie! Caz in care este bine sa fi pregatit.

15 Rate fara dobanda

solicita sa fi contactat

Card Avantaj la Altex

Aplică pentru CardAvantaj în perioada 09.10.2014 – 31.12.2014 în sucursalele Credit Europe Bank sau online pe Card Avantaj (ti se vor solicita strict numele, telefonul si o adresa de mail de contact). Pentru cumpărături în valoare de minim 600 lei poate fi folosit un voucher cadou de 100 lei iar pentru cumpărături de minim 1200 lei pot fi folosite cele 2 vouchere cadou în valoare de 100 lei fiecare. Regulamentul Oficial al Campaniei este disponibil aici. Cea mai atractiva oferta de pe piata, creata de cel mai iubit card de rate din Romania si cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice, multimedia si IT&C de pe piata: Altex Romania, devine astfel de nerefuzat pentru clientii din Romania in aceasta perioada. Daca nu ai vazut inca videoclipul „Oferta care l-a infuriat pe Mos Craciun”, ti-l redam noi mai jos.

Promotii Altex | Aplica pentru card

Clientii eligibili care aplica si primesc un CardAvantaj pana la finalul anului se pot bucura de beneficiile campaniei pana pe 15 ianuarie 2015. Pentru a putea utiliza voucherele, posesorii CardAvantaj trebuie sa cumpere produse in valoare de minimum 600, respectiv 1.200 de lei. Astfel, la cumparaturi de peste 600 de lei, se poate utiliza un voucher de 100 de lei, care se va scadea din suma de plata, iar pentru cumparaturi mai mari de 1.200 de lei se vor putea utiliza ambele vouchere. Totodata, pentru a beneficia de cele 15 rate clientii trebuie sa aleaga la casa de marcat sau pe website numarul maxim de rate disponibil in mod standard in magazinele Altex si Media Galaxy, adica 12 rate, la care Credit Europe Bank va adauga in mod suplimentar 3 rate ce vor fi evidentiate in extrasul de cont CardAvantaj.

 

Profita cu Card Avantaj

 

Prezent de 10 ani pe piata locala, CardAvantaj de la Credit Europe Bank ramane cel mai popular card de cumparaturi in randul romanilor. Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate. CardAvantaj este de asemenea recunoscut pentru capacitatea de a veni cu beneficii inovatoare – bonus pentru tranzactii, plata contactless, plata in rate a cumparaturilor efectuate in afara tarii sau chiar online, etc – fiecare o premiera pentru piata de profil la momentul lansarii.

 

Cum poti profita la cumparaturi cu Card Avantaj?

CITESTE SI:  La ce sa te astepti de Black Friday 2016? Tendinte, adevaruri si informatii

 

 • aproximativ 10.000 de magazine partenere.;
 • dezvoltarea continua a unor campanii promotionale partenerii Card Avantaj, prin care se ofera un set de beneficii de fidelitate ( cum ar fi rate aditionale sau reduceri );
 • Posesorul de card beneficiaza de pana la 24 rate fara dobanda;
 • Se acorda bonus la fiecare tranzactie;
 • 0 lei taxa de emitere.

Daca doresti sa fi contactat pentru emiterea unui card de cumparaturi Card Avantaj de la Credit Europe Bank, tot ce trebuie sa faci este sa completezi acest formular (ti se vor solicita strict urmatoarele informatii de contact: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail)

 

Profita cu Altex de Black Friday

 

Si pentru ca unul de argumente pentru un card co-branded Card Avantaj si Altex a fost Black Friday, e bine de stiut ca Altex a început pregătirile pentru Black Friday, eveniment care va avea loc timp de trei zile, în perioada 21 – 23 noiembrie, se arată într-un comunicat remis. La fel ca la edițiile anterioare Black Friday, ALTEX România vine cu reduceri importante, în plus față de prețurile cele mai mici din piață. Ceea ce este interesant este faptul ca cei de la Altex au anuntat ca incepand cu 7 noiembrie au dus deja preturile in jos pentru a evita aglomeratia de Black Friday.

Site-ul Altex Romania cel mai mare retailer de electronice, electrocasnice, multimedia si IT&C de pe piata va fi cu siguranta unul din cele mai accesate site-uri de cei ce isi doresc sa achizitoneze un produs la pret redus in perioada de Black Friday. Vezi oferta de produse si asteapta preturile reduse de Black Friday 2014 la Altex Romania.

Regulamentul Campaniei

 

Regulamentul oficial al campaniei ”CardAvantaj, Altex si Media Galaxy – Oferta care l-a înfuriat pe Mos Craciun”

Organizatorii si scopul Regulamentului oficial al Campaniei. Campania promotionala ”CardAvantaj, Altex si Media Galaxy – Oferta care l-a infuriat pe Mos Craciun” (denumita in cele ce urmeaza “Campania”) este organizata, pe baza prezentului Regulament oficial (denumit in continuare Regulament Oficial”), de Credit Europe Bank (Romania) S.A. cu sediul social in municipiul Bucuresti, B-dul Timisoara, nr.26Z, cladirea Anchor Plaza, sector 6, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului din Bucuresti sub nr. J40/18074/1993, Cod Unic de Inregistrare si Cod de Inregistrare TVA nr. RO 4315966, inregistrata in Registrul Institutiilor de Credit sub nr. RB-PJR-40- 018/18.02.1999, capital social 763.605.997,00 RON, inregistrata in baza Legii nr.677/2001 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 959, denumita in cele ce urmeaza ’’Organizatorul”.

Partener in aceasta Campanie este Altex Romania SRL cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Bulevardul Poligrafiei, nr. 1C, cladire Ana Holding, etaj 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/8039/26.06.2013, avand codul fiscal 2864518, inregistrata in baza Legii nr.677/2001 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 600, denumita in continuare “Partener”. Prezentul Regulament are scopul de a informa cu privire la termenii si conditiile de desfasurare a Campaniei initiata de Organizator, campanie ce se adreseaza unei anumite categorii de participanti, anume desemnata de Organizator. Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial. Regulamentul Oficial este intocmit de Organizator si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Regulamentul Oficial al Campaniei va fi publicat pe site-ul oficial www. cardavantaj. ro.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea unui anunt prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul cardavantaj.ro.

Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei aplicabile in vigoare.

Zona de desfasurare a campaniei. Campania se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.

Durata campaniei. Campania va fi lansată la data de 09.10.2014 ora 00:00 si se va desfasura, in conditiile prezentului Regulament, pana la data de 31.12.2014, ora 23.59. Organizatorul detine dreptul exclusiv de a prelungi, la aprecierea sa, durata initiala de desfasurare a Campaniei.

CITESTE SI:  Reducerile masive de preturi la Fashion Days

Dreptul de participare. Conditii.

La prezenta Campanie au drept de participare numai persoanele fizice (cu varsta de minim 18 ani), avand domiciliul/resedinta in Romania, ce aplica si intra in posesia unui card de credit CardAvantaj emis de Credit Europe Bank (Romania) S.A., pe toata perioada campaniei. Solicitarile pentru a intra in posesia cardului de credit pot fi efectuate in urmatoarele modalitati, fara a se limita la acestea, dupa cum urmeaza:

 • prin completarea formularului dedicat afisat pe website-ul oficial altex sau www.mediagalaxy.ro; potentialul client de CardAvantaj va comunica urmatoarele informatii personale proprii: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail;
 • prin completarea formularului dedicat afisat pe website-ul oficial www.cardavantaj.ro; potentialul client de CardAvantaj va comunica urmatoarele informatii personale proprii: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail;
 • prin completarea formularelor dedicate afisate pe website-urile care promoveaza campania; potentialul client de CardAvantaj va comunica urmatoarele informatii personale proprii: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail;
 • prin completarea si semnarea formularelor dedicate amplasate in locatiile / catre reprezentantii ALTEX / Media Galaxy; potentialul client de CardAvantaj va comunica urmatoarele informatii personale proprii: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail;
 • prin prezentarea in sucursalele Credit Europe Bank (Romania) S.A sau in locatiile in care reprezentantii Credit Europe Bank (Romania) S.A. sunt prezenti; potentialul client de CardAvantaj va comunica urmatoarele informatii personale proprii: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail;
 • prin apelarea serviciului CEBLine 0801.000.000/0750.000.000 si comunicarea urmatoarelor informaţii: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail.

Nu au dreptul sa participe la aceasta campanie de emitere angajaţii Organizatorului.

Mecanismul campaniei. Premiile oferite in cadrul Campaniei. Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice ce se incadreaza in conditiile prevazute la cap.IV din Regulament, ce solicita si intra in posesia unui nou card de credit CardAvantaj MasterCard Standard CardAvantaj MasterCard Gold sau CardAvantaj MasterCard Platinum in perioada campaniei.

Prin intermediul noului card de credit, toti detinatorii CardAvantaj ce au aplicat si au intrat in posesia cardului activat in perioada campaniei, respectiv 09.10.2014 – 31.12.2014, vor beneficia pana la data de 15.01.2015 de:

VOUCHER:

 • Clientul va primi impreuna cu noul sau card de credit CardAvantaj emis in perioada campaniei si 2 (doua) vouchere, fiecare in valoare de 100 RON, pe care le poate utiliza pentru a efectua cumparaturi in orice locatie ALTEX / Media Galaxy, cat si pe site-urile oficiale www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro;
 • Valoarea minima a tranzactiei pentru a utiliza 1 voucher – 600 lei / tranzactie;
 • Valoarea minima a tranzactiei pentru a utiliza 2 vouchere – 1.200 lei / tranzactie.
 • Pentru a beneficia de reducerea oferita de voucher, clientul trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

In cazul tranzactiei in magazinele Altex sau Media Galaxy, in functie de valoarea tranzactiei, va inmana 1 (unul) sau 2 (doua) vouchere reprezentantului de la casa. Voucherul/voucherele vor fi retinute de catre reprezentantul magazinului iar contravaloarea voucherului / voucherelor va fi scazuta din valoarea finala a cumparaturii. In cazul tranzactiei pe altex sau www.mediagalaxy.ro clientul este obligat sa introduca, in functie de valoarea tranzactiei, codul/codurile voucherelor. Contravaloarea voucherului / voucherelor va fi scazuta din valoarea finala a cumparaturii.

 • Fiecare voucher in parte poate fi utilizat pentru o singura tranzactie, ulterior efectuarii acesteia, codul unic alocat acestuia va fi invalidat.
 • Voucherul/ voucherele pot fi utilizate doar pentru a efectua tranzactii insotite de cardul de credit CardAvantaj MasterCard emis in cadrul acestei campanii; numele de pe suprafata cardului si numele de pe voucher / vouchere trebuie sa fie aceleasi.
 • Voucherele pot fi utilizate pentru tranzactii rate acceptat de catre Partener, cu conditia respectarii valorii minime de tranzactie.
 • Voucherele sunt valabile in perioada 09.10.2014 – 15.01.2015

EXEMPLU:

 • Valoarea minima a tranzactiei: 600 RON – 100 RON (valoarea unui voucher) = 500 RON TOTAL DE PLATA.
 • Valoarea minima a tranzactiei: 1.200 RON – 200 RON (valoarea celor 2 vouchere) = 1,000 RON TOTAL DE PLATA.

NUMAR SUPLIMENTAR DE RATE:

 • 3 rate suplimentare oferite de Organizator, pentru orice tranzactie financiara (cumparaturi) efectuata la Partener, exclusiv intr-un numar de 12 rate oferite de Partener, – tranzactii efectuate atat in locatiile ALTEX / Media Galaxy cat si pe pe site-urile oficiale www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro.
 • IMPORTANT: Pentru tranzactiile efectuate atat in locatiile ALTEX / Media Galaxy, cat si pe site- urile oficiale altex sau www.mediagalaxy.ro, intr-un numar mai mic sau mai mare de rate decat 12, promovat de partener (spre exemplificare: un produs promovat intr-un numar de 12 rate, dar achizitionat in urma alegerii clientului intr-un numar de 6 rate), clientii NU vor beneficia de facilitatea mentionata si, ca atare, NU le vor fi postate tranzactiile in 15 rate.
CITESTE SI:  Surprizele dar si certitudinile eMAG.ro de Black Friday 2016

Prin “card activat” se intelege un card de credit CardAvantaj al carei solicitare de emitere a fost depusa si semnata de catre acesta pe parcursul desfasurarii campaniei, urmand a fi ridicat de catre Detinatorul de card al carui cod PIN a fost setat.

In momentul realizarii tranzactiei cu comerciantul partener in 12 rate, Banca va debita contul de credit aferent aferent cardului cu valoarea tranzactiei si va posta numarul suplimentar de rate. Astfel, beneficiarul acestei campanii va regasi numarul suplimentar de rate pentru impartirea finala a valorii tranzactiei, respectiv 15 rate, in continutul extrasului de cont emis ulterior de catre Banca.

Protectia datelor personale. Prin inscrierea si participarea la prezenta Campanie, Participantii inteleg si sunt de acord cu prevederile Regulamentului Oficial. De asemenea, Participantii declara in mod expres ca sunt de acord cu prelucrarea datelor lor personale de catre Organizator in scopul desfasurarii prezentei Campanii. In acest sens, Organizatorul isi rezerva dreptul de a face publice, in scopuri publicitare, numele, fotografia si materialele filmate cu participantii la aceasta Campanie, acordul expres si neechivoc al acestora fiind exprimat implicit prin simpla participare la Campanie. Organizatorul poate prelucra datele personale colectate, inclusiv in scop de marketing, si, de asemenea, poate transmite datele personale astfel colectate catre ALTEX Romania, pentru a fi prelucrate in acelasi scop. Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantii la Campanie, in calitate de persoane vizate, au conform Legii nr. 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare, (art.12), dreptul de acces la date, (art.13), dreptul de interventie asupra datelor, (art.14), dreptul de opozitie (art.  15), dreptul de  a nu fi supus unei decizii individuale (art.  17)   si dreptul  de a se adresa justitiei (art. 18).

Litigii. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

Raspunderea Organizatorului. Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere in legatura cu utilizarea cardurilor de credit emise in cadrul Campaniei si nu va fi parte in litigiile referitoare la pretentii asupra   dreptului   de proprietate asupra tranzactiilor efectuate cu cardul de credit CardAvantaj.

Dispozitii finale. In cazul in care, in urma unor verificari ale Organizatorului, indiferent  de momentul la care acestea se efectueaza, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate de Participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage, integral sau partial, facilitatile acordate conform prezentului Regulament. In cazul in care organizarea si desfasurarea Campaniei este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea sau prelungirea, in mod corespunzator, a Campaniei cu perioada in care aceasta a fost suspendata. Prezenta Campanie se cumuleaza cu alte campanii aflate in derulare ale organizatorului, indiferent de obiectul sau beneficiile acestora, participantii avand dreptul de a beneficia atat de campania in cadrul careia au aplicat cat si de beneficiile prezentei campanii, ’’CardAvantaj, Altex si Media Galaxy – Oferta care l­a înfuriat pe Mos Craciun”. Regulamentul oficial al Campaniei este disponibil si poate fi obtinut în mod gratuit de orice persoana interesata, în urma solicitarii prin CEBLine la numerele 0801.000.000/0750.000.000 sau prin accesarea website-ului cardavantaj.ro pe toata durata Campaniei.