depurtat.ro

Holograme cu led care proiecteaza emblema masinii tale la deschiderea portierelor! Hologramele cu led pentru portiere nu reprezinta doar un gizmo de efect sunt totodata si element de sigurante suplimentare pentru tine si familia ta atunci cand coborati din masina, lumina proiectata avand si rol de semnalizare a prezentei pe timpul noptii. Hologramele cu led sunt disponibile pentru mai multe modele de autoturisme, Audi, BMW, Volkswagen, Skoda, Dacia, Ford, Toyota, Hyundai, Mercedes Benz, Opel, Peugeot sau Renault. Hologramele cu led reprezinta un nou produs pentru iluminarea auto care cu siguranta va va pune masina in valoare! Acest set de lumini, cu siguranta va surprinde pasagerii. La deschiderea portierelor, va proiecta logo-ul pe asfalt.

vezi oferta de pret aici

Acest produs este o inovatie recenta, deocamdata putin raspandita. Astfel poti fii primul care sa surprinzi! Se monteaza in partea inferioara a fetelor de portiera, sunt confectionate din aluminiu, sunt rezistente la apa si vibratii. La deschiderea uşii, lumina LED va proiecta cu ajutorul laserului logo-ul masinii pe teren/sol, iar la inchidere usii lumina se va stinge.

flanco.ro/

Specificatii tehnice: Material carcasa : metal, Alimentare: 12V, Temperatura de functionare: de la -40’C pana la 105’C. Pachetul contine: 2 bucati logo usi fata(stanga si dreapta)+ freza obtinere orificiu panou portiera.

answear.ro