depurtat.ro
Incarcator portabil USB Leitz Complete

 

Incarcatoarele portabile cu USB, LEITZ Complete, de culoare alba sau neagra, iti ofera posibilitatea de a incarca bateria telefonului sau a tabletei atunci când esti in miscare. Cele doua porturi USB (fiecare 1000 mA) iti vor fi de mare folos, daca vrei sa incarci doua smartphone-uri sau o tableta. Bateria de 5000mAH Litiu Polimer, ofera o durata mare de functionare. Incarcatorul este prevazut cu 4 indicatori luminosi LED ce indica starea bateriei, iar functia de stingere automata presupune pierderi minime de energie atunci când nu este in uz. Aceste incarcatoare sunt de putere mare, pretul bineinteles nu este mic, insa veti beneficia de un incarcator cu capacitate atunci cand mobilitatea este un stil de viata.

yves-rocher.ro

Cu un design compact si un cablu de incarcare cu USB inclus de 10 cm vei avea la indemana, un incarcator deosebit de puternic, la dimensiuni reduse, 6 x 11 x 1,4 cm (cam cat un pachet de tigari). Alte detalii: 2x conexiune USB cu 5V (max. 2 A), Putere (W) 1 x micro USB (DC 5V, 1A), Utilizare pentru smartphone-uri si tablete, Greutate redusa: 120 grame.

 

Incarcator solar portabil Energenie

 

Daca va doriti un incarcator mai ieftin, atunci va recomandam incarcatorul solar portabil cu led Energenie, cu 6 mufe de incarcare, dar cu o capacitate mai mica, de 1200 mAh. Este recomandat pentru smartphone-uri, playere MP3, PLAYSTATION Portable, iPhone. Poate fi cumparat de la mediadot, si vine insotit de o garantie de 12 luni.

 

Incarcator portabil universal Samsung

 

Incarcator portabil universal Samsung, de capacitate 9000 mAh, model: EEB-EI1CWEGSTD. De culoare eleganta, alba, si greutate 265g. Vine cu 2 cabluri, usb si pentru iPhone.

flanco.ro/

Incarcator portabil Momax iPower Juice

 

Incarcator extern portabil, iPower Juice vine intr-o carcasa sub forma unei cutii de suc natural, ceea ce descrie foarte bine misiunea acestei baterii externe. iPower Juice are la baza un acumulator cu o capacitate de 4400 mAh, care impreuna cu portul USB de 1,5A poate fi de folos la incarcarea oricarui dispozitiv digital. Continut pachet: acumulator iPower Juice, cabluri Micro USB pentru incarcare acumulator si telefon/tableta.

Acumulator extern universal ISOUND

Cel mai ieftin acumulator portabil universal, este ISOUND PowerFlash, cu un pret sub 8 euro. Si unde il puteti gasi cel mai ieftin, daca nu chiar la cel mai ieftin este la altex? :) Acumulator extern universal ISOUND PowerFlash, Capacitate (mAh) 750, Voltaj (Output) 5V, Putere nominala 1A, Indicator de incarcare cu LED-uri. Continut pachet Cablu mini-USB pentru incarcare.

 

Incarcator portabil universal Sony

 

Iar daca aveti nevoie de un incarcator extern de clasa, ce poate fi mai fiabil ca un Sony? Acumulator extern universal SONY CP-F5B, 5000mAh, Black, tehnologie Li-ion polymer, Capacitate (mAh) 5000, Voltaj (Output) 5V, Putere nominala 1A. Dimensiuni (W x D x H cm) 7.04 x 0.94 x 12.81, greutate (kg) 156.

answear.ro