decathlon.ro

Jocul pentru scolari PAROL de la DTOYS este un joc de actiune pe de o parte insa si de imbunatatire si testare a culturii generale a copiilor.

Dacă Jocul Parol de la D-Toys nu îl mai găsiți pe stoc, vă recomandăm articolul cu o selecție de jocuri de societate educative și de cultura generala pentru copii si parinti din acest articol: Jocuri tip Trivia de cultura generala.

Jocul Parol de la D-Toys

Fii primul care apasa tasta si care spune cuvantul corespunzator cartii de joc, care incepe cu litera aleasa de consola de joc. Jocul de cunostinte generale pentru copii cu varsta peste 6 ani Parol D-Toys pune la incercare reflexele si cunostintele generale ale copiilor, dezvoltand intre timp agilitatea intelectuala.

mindblower.ro

Jocul pentru copii cu varsta peste 6 ani PAROL este recomandat pentru 2-6 jucatori. Cel mai mic pret al jocului de cultura generala pentru copii PAROL il veti gasi la jucarie.ro.

otter.ro

Mai multe jocuri de societate, educative pentru copii gasesti la D-TOYS, Carturesti, Libris, Litera, Elefant.ro, Noriel, eMAG, BestKids si Nichiduta.

answear.ro