depurtat.ro

Pestisorii Zuru Robofish

ROBO FISH, este jucaria considerata Bestseller-ul anului in Statele Unite in categoria de jucarii, iar in Europa a fost vanduta in cantitati record (Locul 1 in Franta cu 17.000 de vanzari in prima saptamana). Incepand cu luna iulie poate fi cumparata si in Romania, fiind comercializata de catre eMAGElefant.ro si Best Kids. Cu siguranta ati vazut-o chiar in reclamele TV la posturile de desene animate.

depurtat.ro

Jucariile Robo Fish se activeaza la contactul cu apa imitand perfect miscarile naturale ale unui peste real. Pestisorii Robo Fish trebuie pusi in apa si ei vor inota automat. Mici, inteligenti și dotati cu cele mai recente tehnologii, pestisorii robotici inoata în cinci direcții diferite, sus, jos, stânga, dreapta și înainte. Animalele de companie sunt o distractie pentru cei mici dar ele nu traiesc foarte mult si necesita ingrijiri speciale. Pestisorii Robo Fish, sunt cele mai realiste jucarii de pe piata care transmit copiilor bucuria pe care o ofera un acvariu cu pesti adevarati, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la menținerea temperaturii apei din bol sau hrănirea peștilor.

Set complet cu acvariu Zuru Robofish

Setul Robofish include un peste, acvariu, coral si castel. Culoarea pestelui este portocalie. Pestele are o dimensiune aproximativa de 8 cm. Acesta se activeaza la contactul cu apa. Are 5 directii de inot: sus, jos, stanga, dreapta si inainte. 100% impermeabil. Acesta are aspect realistic, iar coada este fabricata din silicon. Circuitul integrat este programat pentru ca acesta sa imite perfect miscarile unui peste real. Pentru o functionare indelungata cu acelasi set de baterii este recomandat sa nu lasati pestisorul sa inoate pana la epuizarea acestora. dupa ce acesta se usuca, el poate fi introdus din nou in acvariu. Varsta minima recomandata: 3 ani +. Functioneaza cu 2 baterii tip A76 sau LR44. RoboFish vine cu 4 baterii incluse: 2 conectate si 2 bonus. Iar cand acestea se termina, puteti cumpara baterii Robofish de aici la aproximativ 3 lei per bucata.

Pestisorul Zuru Robofish este o jucarie electronica ce are o dimensiune aproximativa de 8 cm. La contactul cu apa, acesta se activeaza si incepe sa inoate: sus, jos, stanga, dreapta si inainte. Este 100% impermeabil si un aspect deosebit de realistic. Coada este fabricata din silicon. Pestisorul Zuru Robofish este jucaria ideala pentru micutul care doreste sa aiba propriul lui pestisor iar dumneavoastra doriti nu doar sa ii oferiti o jucarie amuzanta dar si sa ii testati capabilitatea de a avea o responsabilitate. Iar ceea ce este de apreciat este ca nu este deloc o jucarie scumpa, pretul fiind mai mic chiar decat un pestisor adevarat cu “pedigree”.

otter.ro

Circuitul integrat este programat pentru ca acesta sa imite perfect miscarile unui peste real, ambalajul si produsul in sine au un design deosebit. RoboFish are un modul Safe Mode care este activat automat dupa 4 minute de inotat, iar dupa ce acesta se usuca, el poate fi introdus din nou in acvariu. Functioneaza cu 2 baterii tip A76 sau LR44. RoboFish vine cu 4 baterii incluse: 2 conectate si 2 bonus. Este disponibil intr-o multitudine de culori, de la portocaliu la bleu si de la verde la roz.

Iar daca aveti deja toata colectia de pestisori, Robofish a creat si Rechinul, Delfinul (19cm) sau Balena Robofish (19cm). Acestea pot fi setate sa inoate, sa se scufunde sau pluteasca. Jucariile se adreseaza copiilor cu varsta peste 3 ani.

Mai multe jucarii din seria pestisorului electronic cu baterii, Zuru Robofish, puteti gasi la magazinele online eMAGElefant.ro si Best Kids.

answear.ro