Paw Patrol este un serial de desene animate pentru copii, ai carui eroi se implica in misiunile foarte importante pentru a apara comunitatea Adventure Bay! Poti lua acasa simpaticele figurine Paw Patrol catelusi, plusuri, vehicule care se transforma, playset-uri si multe altele, acum disponibile si in Romania, nu doar la aliexpress.com. Intra in echipa Paw Patrol, alaturi de cei 6 catelusi curajosi: Chase, Rocky, Marshall, Skye, Zuma, si Rubble, care sunt condusi de un baietel de 10 ani, Ryder. Paw Patrol imbina perfect abilitatile de rezolvare a problemelor, vehicule cool si catelusi draguti, astfel incat copii se vor bucura sa dea o mana de ajutor patrulei.

Figurinele si personajele din desenele animate Paw Patrol, cu accesorii vehicule sau ghiozdanele, pot fi cumparate online de la Jucarii de Plus Paw Patrol. Diverse articole pentru copii tricicletele Mondo cu ghiozdan Paw Patrol, Tabla multifunctionala Delta Children Paw Patrol sau chiar tapet pentru camera copiilor cu catelusii Paw Patrol, veti gasi la Noriel si in oferta eMAG , la bestkids.ro sau la elefant.ro.

Setul de joaca Paw Patrol

Paw Patrol – Set de joaca, replica sediului Paw Patrol prezentat in fiecare episod al serialului de desene animate. Setul de jucarii Paw Patrol contine playset-ul, figurina articulate Chase, masina de Politie. Catelusul Paw Patrol poate urca folosind liftul functional pentru a primi ordine si cobori pe tobogan pentru a intra in actiune.

Figurine catelusi Paw Patrol

Figurina catelus Paw Patrol intr-un vehicul ce poate fi impins. 7 variante colectionabile: Marshall Pompierul, Rubble Catelul constructor, Chase Catelul politest, Skye catelul aviator, Rocky catelul care recicleaza, Zuma catelul acvatic si Ryder. Figurina Paw Patrol nu poate fi scoasa din vehicul.

Figurina transformabila Paw Patrol

Figurina catel Paw Patrol cu ghiozdan care se transforma (obiectul in care se transforma depinde de figurina).  Figurinele vin cu o insigna pentru joc de roluri, identica cu cea din serial. 6 variante colectibile: Marshall Pompierul, Rubble Catelul constructor, Chase Catelul politst, Skye catelul aviator, Rocky catelul care recicleaza, Zuma catelul acvatic. Figurinele cu catelusi Paw Patrol au dimensiunea corecta pentru a incapea in vehiculele Basic & Deluxe.

Catelusi de plus Paw Patrol

Intra in echipa Paw Patrol, alaturi de cei 6 catelusi curajosi din plus: Chase, Rocky, Marshall, Skye, Zuma, si Rubble, care sunt condusi de un baietel de 10 ani, Ryder.

Catelusi cu vehicul Paw Patrol

Paw Patrol imbina perfect abilitatile de rezolvare a problemelor, vehicule cool si catelusi draguti, astfel incat copii se vor bucura sa dea o mana de ajutor patrulei. Figurine catelusi Paw Patrol articulate ce vin la pachet cu un vehicul cu roti functionale si functii mecanice: Marshall Pompierul, Rubble Catelul constructor, Chase Catelul politest, Skye catelul aviator, Rocky catelul care recicleaza, Zuma catelul acvatic si Ryder. Modele autentice, identice cu cele din serialul Paw Patrol Misiunea de salvare.

Masinuta Paw Patrol transformabila

Paw Patrol – Figurina cu autovehicul transformabil. Figurina catelus inclusa activeaza transformarea din casuta in vehicul care se misca. Tot figurina actioneaza luminile, sunetele si vocile similar celor din serial atunci cand este plasata la locul potrivit. Paw Patrol Marshall & Chase.

Paw Patrol la eMAG

Paw Patrol la Elefant

Paw Patrol la BestKids

Figurinele si personajele din desenele animate Paw Patrol, cu accesorii vehicule sau ghiozdanele, pot fi cumparate online de la Noriel. Diverse articole pentru copii tricicletele Mondo cu ghiozdan Paw Patrol, Tabla multifunctionala Delta Children Paw Patrol sau chiar tapet pentru camera copiilor cu catelusii Paw Patrol, veti gasi si in oferta eMAG , la bestkids.ro sau la elefant.ro. Pentru o gama impresionanta de jucarii, hainute, articole Paw Patrol, va recomandam sa comandati (si) din strainatate de pe amazon.de sau aliexpress.com (cu transport gratuit catre Romania).

Exit mobile version