depurtat.ro

Am văzut în pandemie o varietate de măști de protecție din pânză sau bumbac, cu diverse imprimeuri statement sau de o grafică de-a dreptul fascinantă. Lăsând la o parte faptul că din perspectivă medicală sunt cele mai proaste măști cu putință, se pare că măștile reutilizabile fashion au devenit deja accesorii în modă.

depurtat.ro

De ce se poartă o mască fashion deși nu te protejează de viruși?

Purtarea măștilor fashion cu imprimeuri a devenit o tendință în rândul modei, influențată de mai mulți factori care transcend funcționalitatea lor inițială de protecție împotriva virusurilor și a particulelor în suspensie. Măștile cu imprimeuri oferă o modalitate unică de a exprima personalitatea și stilul personal. Imprimeurile pot varia de la modele abstracte și florale la culori vibrante sau mesaje amuzante, permițând purtătorului să își evidențieze gusturile, apartenența la un brand sau preferințele estetice.

Industria modei a integrat rapid măștile în tendințele actuale, transformându-le în accesorii trendy. Cei mai renumiți designeri de modă au contribuit la crearea unor măști cu imprimeuri sofisticate și elegante, care se potrivesc cu colecțiile lor de îmbrăcăminte.

Măști Fashion reutilizabile

Unele măști cu imprimeuri sunt create pentru a sprijini cauze sociale sau organizații de caritate. Acestea pot include mesaje sau simboluri care susțin mișcări sociale, cum ar fi drepturile civile sau sănătatea mentală, oferind o platformă pentru exprimarea angajamentului față de diferite cauze. Imprimeurile adaugă o notă de creativitate și diversitate la moda măștilor. De la imprimeuri artistice precum Gioconda lui Leonardo da Vinci la modele inspirate de cultura pop, măștile cu design-uri variate oferă posibilități nelimitate pentru a alege ce se potrivește cu stilul și personalitatea fiecărui individ.

Măștile cu imprimeuri pot juca, de asemenea, un rol în sensibilizarea cu privire la importanța purtării măștilor medicale. Mesajele sau imprimeurile relevante la contextul actual pot contribui la transmiterea informațiilor și a atitudinilor responsabile față de sănătate publică. În concluzie, măștile fashion cu imprimeuri au devenit o expresie creativă a individualității, o modalitate de a normaliza purtarea măștilor și o sursă de sprijin pentru diverse cauze sociale. Această evoluție reflectă abilitatea modei de a se adapta și de a răspunde la contextul social și cultural în schimbare.

Prezentul articol propune o selecție de măști fashion “de firmă”. Acestea NU sunt măști de protecțe în sensul medical, deci intră în paradigma “decât nimic, mai bine un statement fashion”. Și oricum, bine că ne obligă angajatorul să îi facem reclamă, deși, la următoarele alegeri așteptăm modelele de măști roșii cu PSD. Din oferta Answear.ro. Prețurile variază între 18 și 239 lei (Karl Lagerfeld).

noriel.ro

Mască protecție reutilizabilă Fashion Calvin Klein (CK) (Magazin)

Mască protecție reutilizabilă Fashion Calvin Klein (CK)

Desigual – Masca de protectie reutilizabila Animal Print (Magazin)

Desigual - Masca de protectie Fashion Animal Print reutilizabila

Masca de protectie Fashion imprimeu Tommy Jeans (Magazin)

Masca de protectie Fashion imprimeu Tommy Jeans

Hugo – Masca de protectie reutilizabila (Magazin)

Masca de protectie Fashion imprimeu HUGO Boss

LaBellaMafia – Masca de protectie imprimată 4 buc. (Magazin)

Masca de protectie Fashion imprimata LaBellaMafia

Tommy Hilfiger – Masca de protectie imprimată 3 buc. (Magazin)

Tommy Hilfiger - Masca de protectie Fashion (3-pack)

Alpha Industries mască de protecție Fashion (Magazin)

Alpha Industries mască de protecție fashion cu imprimeuri

karl lagerfeld Măști Fashion (Magazin)

Karl Lagerfeld - Masca de protectie

aici întreaga oferta Answear.ro de măști fashion imprimate

answear.ro