Cu o forma perfecta ce va rezista un timp indelungat, mingea de fotbal Nike Blaze va face din orice meci o victorie. Combinatia de culori alb-verde neon o face vizibila pe teren si iti va usura jocul. Culoare: Alb, verde neon. Material: Poliuretan.

Mai multe mingi de fotbal de calitate la cele mai mici preturi, personalizate de catre brandul sau echipa ta preferata de fotbal vei gasi la SportAddicteMAGBodosport, Originals si SportDepot.

 

Conceputa pentru o vizibilitate sporita si precizie, mingea de fotbal Nike Mercurial Fade are o grafica plina de culoare si o constructie deosebita.  Cu carcasa TPU aceasta are o durabilitate mare. Este construita din 26 de paneluri hexagonale cusute. Marimea 4. Mingile sunt pentru Gazon natural, Gazon artificial si Sala. Culoare:  Roz, mov. Material: 100% poliuretan.

 

Cauti o minge de fotbal rezistenta? Alege Nike CTR 360 Technique si vei avea parte de un joc perfect. Este confectionata din 26 de paneluri durabile cusute intre ele la masina. lCombinatia de culori negru-gri, impreuna cu dungile portocalii o fac vizibila pe teren. Culoare: Negru, gri. Material: 60% cauciuc, 15% poliuretan, 13% poliester, 12% Eva.

 

Iar pentru copiii ce vor sa isi imbunatateasca controlul mingii, Nike Mercurial Skills Ball este ideala. O minge de fotbal cu marime 1 si a fost conceputa in special pentru antrenamente. Cu ajutorul ei poti exersa abilitatile de a manevra si controla mingea cu picioarele. Dar desi este o minge de antrenament asta nu inseamna ca un copil nu s-ar bucura sa o aiba. Este ce culoare bleo si are sigla Nike imprimata lateral cu verde. Mingile sunt pentru Gazon natural, Gazon artificial si Sala. Culoare: Bleo. Material: Poliuretan.

 

Mai multe mingi de fotbal de calitate la cele mai mici preturi, personalizate de catre brandul sau echipa ta preferata de fotbal vei gasi la SportAddicteMAGBodosport, Originals si SportsDepot.