depurtat.ro

Totul despre cardul Banca Transilvania Flying Blue, cardul ce iti ofera mile premiu cu care poti calatori in intreaga lume. Asa cum un magazin online isi poate diversifica stocurile si un serviciu bancar isi imbogateste oferta de produse. Banca Transilvania a lansat in luna decembrie cardul BT Flying Blue. Daca iti place sa calatoresti, atunci ai ajuns la informatiile de care ai nevoie. Cardul BT Flying Blue Classic a fost creat pentru ca tu sa te bucuri de calatorii si de cumparaturi. Banca Transilvania, TAROM, AIR FRANCE si KLM iti ureaza bun venit in lumea zburatorilor! Flying Blue este un program de loialitate la care participa liniile aeriene AIR FRANCE, KLM, TAROM si alte companii ale grupului Sky Team care rasplateste cu Mile cei mai fideli calatori.

yves-rocher.ro

 

Ce este Cardul BT Flying Blue?

 

este cel mai nou card lansat de Banca Transilvania si vine in 2 variante: Classic si Premium. Este un card co-brand in parteneriat cu AIR FRANCE KLM si TAROM. Acesta le permite membrilor Flying Blue sa castige Mile Premiu pentru achizitiile lor de zi cu zi, care ulterior pot fi folosite pentru a cumpara bilete de avion si alte produse atractive in magazinul online Flying Blue.

Cardurile  vin cu o serie de beneficii pentru client atat pentru calatorii, cat si la cumparaturi. La fiecare 4 lei cheltuiti sunt oferite Mile Premiu care se incarca in contul Flying Blue al clientului. Totul despre cum se acorda Milele pentru clientii si ce presupune noul card de la Banca Transilvania veti gasi aici.

 

Beneficii BT Flying Blue

 

De ce ți-ar sta bine cu cardul BT Flying Blue Classic? Pentru ca va potriviti: va place sa calatoriti, sa faceti shopping si sa adunati Mile pentru noi destinatii. Mai mult decat atat, vei avea parte de urmatoarele beneficii si bonusuri:

 • la prima cumparatura primesti 10.000 de Mile Premiu daca ai primit unul din primele 1.000 de carduri. Chiar daca nu te afli in primii 1000, vei primi oricum 1.000 de Mile Premiu.
 • plateste ce vrei tu folosind cardul BT Flying Blue, fiecare cumparatura iti aduce Mile Premiu
 • poti face inclusiv cumparaturi in rate fara dobanda
 • asigurare gratuita de calatorie in strainatate

 

Cum acumulezi Mile Premiu Flying Blue?

 

Cu cardul BT Flying Blue Classic acumulezi Mile Premiu in programul Flying Blue astfel:

 • faci shopping cu cardul tau oriunde, in orice magazin. Pentru fiecare 4 lei pe care ii cheltuiesti de pe cardul BT Flying Blue Classic vei primi 1 Mila premiu la orice comerciant din Romania si 1.5 Mile Premiu pentru tranzactiile la KLM, Air France, Tarom sau pentru plati in strainatate.
 • achizitionezi bilete de avion de la AIR FRANCE, KLM, TAROM. Poti folosi Milele pentru a cumpara bilete de avion, bagaj suplimentar gratuit, up-grade clasa de zbor sau produse si servicii la peste 100 de parteneri, detalii pe www.flyingblue.com. Totodata, platile cu cardul BT Flying Blue Classic iti prelungesc cu 20 de luni valabilitatea tuturor Milelor Premiu pe care le ai in programul Flying Blue.
 • poti sa soliciti carduri suplimentare atasate contului tau de card BT Flying Blue Classic pentru persoane dragi (sot/sotie, copii majori), iar acestea iti vor aduce in plus Mile Premiu ori de cate ori utilizeaza cardul la cumparaturi.

 

Cum afli cate Mile Flying Blue ai?

 

Milele Premiu se incarca lunar in contul tau Flying Blue, pana in data de 15 a lunii, pentru platile facute cu cardul BT Flying Blue Classic in luna anterioara. Poti verifica in orice moment cate Mile ai accesand contul tau Flying Blue. Ca sa beneficiezi din plin de toate avantajele cardului BT Flying Blue Classic, ti-am pregatit informatiile de care ai nevoie pentru o mai buna administrare a cheltuielilor tale lunare. In felul acesta stii precis cat ai cheltuit, cat trebuie sa returnezi din suma, dar si cat iti mai ramane de cheltuit.

flanco.ro/

 

Functioneaza ca si card de credit?

 

Da, te poti imprumuta pana la de 5 ori venitul tau lunar (pentru o perioada de maxim 5 ani). Platesti in rate fara dobanda la comerciantii parteneri prin programul Star. Poti alege sa platesti in 3 rate fara dobanda biletele de avion pe care le cumperi direct de la AIR FRANCE, KLM sau TAROM. Dobanda este de 24% pe an, daca depasesti cele 3 luni. Suma lunara minima de plata este de cel putin 10% din valoarea creditului angajat la finalul lunii precedente si trebuie rambursata in zilele de 1 si 25 a fiecarei luni. Daca alegi sa rambursezi in aceeasi perioada intreaga valoare a creditului utilizat la finalul lunii precedente, nu vei plati dobanda pentru luna in curs. Toate sumele depuse in contul de cardul se pot reutiliza imediat sau pot ramane in contul tau.

 

Flying Blue Card. Ce primesti in plus?

 

Cardul Bancii Transilvania Flying Blue iti ofera:

 • asigurare gratuita de calatorie in strainatate, asta daca nu cumva vrei sa profiti de ofertele de asigurari de la eMAG.
 • internet Banking BT24 gratuit in primele 6 luni de la emiterea cardului. Beneficiezi de BT 24 gratuit in primele 6 luni de la emiterea cardului, iar ulterior cu abonament de 1 leu/luna. Cu acest serviciu poti sa efectuezi rulajul pe cardul BT Flying Blue Classic (din contul curent), cumpara sau vinde valuta, constitui sau desfiinta depozite, cumpara sau vinde actiuni BVB sau plati facturile de utilitati, fara a a fi nevoie sa te deplasezi la banca.
 • SMS Alert gratuit prima luna (SMS AlertPrin intermediul serviciului SMS Alert esti in permanenta informat in legatura cu tranzactiile efectuate cu cardul si creditarile in cont. Poti sa-l incerci gratuit in prima luna. Daca iti place, il poti pastra cu doar 5 lei/luna/card. ).  Primesti mesaj pe telefon atunci cand platesti cu cardul sau cand primesti bani in contul asociat cardului BT Flying Blue Classic.

 

Cat costa BT Flying Blue Card?

 

Taxa de emitere a cardului  Classic este de 50 lei pe card, iar cea de administrare anuala a contului este de 50 lei. In ceea ce priveste costul creditului, iata un exemplu: La un credit de 10.000 lei, cu durata de 5 ani, dobanda fixa este de 24% pe an, iar dobanda anuala efectiva (DAE) calculata in ipoteza retragerii integrale a liniei de credit de la bancomatul Bancii Transilvania dupa acordare, cu plata ulterioara lunara a dobanzii pentru creditul angajat, este de 27,51% pe an. Costul total al creditului este de 12.275 lei, iar valoarea totala care este platita este de 22.275 lei.

 

Cum obtii Flying Card?

Poti obtine cardul  foarte usor, daca:

 • esti membru Flying Blue. Daca nu esti inca membru Flying Blue, inscrie-te in program: www.flyingblue.com.
 • ai un venit lunar de minim 800 lei
 • ai vechimea de cel putin 3 luni la actualul loc de munca
 • nu ai restante la alte credite
 • ai cetatenia romana
 • ai intre 18 si 65 de ani

Aplica online, lasand datele personale si de contact (adica doar numele si prenumele tau, email si telefon mobil), si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

answear.ro