decathlon.ro

OFERTA TEFAL! Tefal inventeaza noua generatie de tigai confectionate din ceramica pentru gatit sanatos. Lista magazinelor participante in reducerile de pret la articolele de bucatarie Tefal sunt: emagflancoaltex si mai nou pe elefant. Avantajele tigailor cu invelis ceramic de la TEFAL compatibile cu aragazurile ce functioneaza cu inductie:

  • Sunt rezistente la zgarieturi ( la spatule metalice sau telurile mixerelor).
  • Sunt rezistente la socurile termice.
  • Tigaile TEFAL sunt perfecte pentru prajit, gratinat si realizarea crustei.
  • usor de curatat.
  • Dispun de un material ceramic modern si inovator atat pe interior cat si pe exterior.
mindblower.ro

Tigaile ceramice din seria Tefal Ceram control prezinta tehnologia Inductie TEFAL GV4, compatibila cu plitele cu inductie. Rezistente la zgarieturi, rezistente la lovituri, rezistente la temperaturi inalte si cu maner din bachelita, tigaile ceramice TEFAL originale sunt fabricate in Franta. Multumita ofertei emag, poti achizitiona acum o tigaie ceramica pentru plita cu inductie TEFAL la preturi reduse: modelul de 21 de cm costa la momentul in care scriem acest articol 76 lei, iar modelul de 26cm doar 95 de lei.

 

Cat de sigure sunt tigaile Tefal?

 

Daca ati luat deja decizia de a cumpara o tigaie TEFAL cu strat ceramic insa pe baza de aluminiu, va punem la dispozitie informatiile producatorului cu privire la siguranta acestora. Conform producatorului, stratul anti-aderent TEFAL este sigur. Toate straturile anti-aderente conţin PTFE, care este un nume abreviat pentru un polimer remarcabil numit polytetrafluoroethylene. Stratul anti-aderent nu este atacat de acizi sau de baze alcaline şi este foarte stabil la temperaturi de până la 400grade C. Având în vedere că într-o bucătărie temperatura maximă folosită este de 300 de grade C, nu există nici un risc. Autorităţile în materie de sănătate din Franţa, Europa, Statele Unite, si alte ţări  au acceptat straturile anti-aderente PTFE pentru folosirea în articole de menaj, deoarece aceasta este o substanţă inertă care nu intră în reacţii chimice cu mâncarea, apa sau detergenţii folosiţi în casă. De fapt stratul anti-aderent PTFE este atât de sigur încât este folosit în scopuri medicinale pentru a înveli aparatele cu rol stimulator pentru inimă, pentru a înveli stenturile folosite în înlocuirea unor artere şi chiar a fost injectat în cazul pacienţilor cu condiţii grave de rinichi.

otter.ro

 

Tefal gateste fara ulei

 

Este posibil să găteşti cu ustensilele TEFAL fără ulei sau grăsimi? Da. Gătitul fără ulei sau frăsimi este sănătos, de fapt este un avantaj pentru persoanele ce urmează o dietă specială. Cu toate acestea, multe feluri de mâncare arată şi au gustul mai bun atunci când sunt gătite cu puţin ulei. Alegerea este a dumneavoastră.

 

Cum se curata tigaile TEFAL?

 

Spalarea manuală în apă caldă cu detergent lichid e de ajuns.Tigaia trebuie să fie curăţată dupa fiecare gătire pentru a îndepărta grăsimea rămasă la suprafaţă. Dacă tigaia este doar ştearsă cu un prosop de hârtie sau clatită prin apă, pelicula de grăsime nu va fi îndepartată complet şi se va putea arde la urmatoare folosire a tigăii –  pot apărea pete. Tigăile anti-aderente nu trebuie sa fie curăţate cu pudre sau tampoane degresante. Un burete sintetic este ideal atât pentru interiorul cât şi pentru exteriorul tigăii.

 

De unde cumperi Tefal la preturi reduse?

 

Pentru a avea garantia originalului si calitatii TEFAL va recomandam sa nu va lasati pacaliti de ofertele incredibile de pe site-urile obscure de pe internet si nici sa nu cumparati o tigaie TEFAL din piata sau de la semafor.

Promotiile Tefal la eMAG

Pentru a avea parte de tehnologia Tefal si pentru a gati sanatos si rapid, va recomandam magazinele serioase si sigure atat din punct de vedere al produselor si conformitatii acestora precum si din punct de vedere al sigurantei platii. Lista magazinelor participante in reducerile de pret la articolele de bucatarie Tefal sunt: emag, flancoaltex si mai nou pe elefant.

answear.ro