depurtat.ro

UPDATE: Gasiti cu transport gratuit din China, renumitele bratari coreene, Well Being Bugs Lock, pe . Iar daca sunteti in cautarea unui spray anti tantari cu substanta activa din ingrediente naturale, va recomandam atunci Chicco Zanza No disponibil la eMAG. Plasturi anti tantari precum si bratara Buddy Guard, la preturi imbatabile, gasiti la Farmacia Dona Online si VEGIS.

Pachetul anti tanatari si anti capuse cuprinde bratari, plasturi si wristband anti-tantari si anti-capuse, care se bazeaza pe substante naturale pentru a indeparta aceste insecte. Pachetul contine 4 bratari anti-tantari, 10 folii cu 6 plasturi fiecare si 1 WristBand reicarcabila.

 

Bratarile Anti tantari si Anti capuse

 

Produs alcatuit din substante naturale impotriva capuselor, tantarilor si altor insecte. Bratara este realizata din silicon cu esenta naturala din ulei de Citronella. Bratara a fost conceputa sa mentina uleiul natural de Citronella, intr-un compartment special ce o face sa fie mai duraila, rezistenta la apa si usor de purtat. Bratara poae fi purtata la incheietura mainii, la glezna sau asezata in apropierea dumneavoastra. Nu contine substante toxice daunatoare organismului, fiind alcatuita doar din substante naturale. Poate fi folosita si de catre copiii mici !!! Reglati intensitatea parfumului – intepati oricare dintre cele cinci gauri aflate in partea de mijloc a bratarii pentru a intensifica parfumul.

flanco.ro/

 

Plasturi Anti tantari si Anti capuse

 

Creeat din esente naturale, nu contine DEET. ( DEET este un ingredient suspectat ca poate provoca boli precum cancerul). Plasturii pot fi folositi pentru protejarea ebelusilor/copiilor, impotriva tantarilor. Optim pentru flosirea in interiorul incaperilor, in casa, la birou sau in autoturism etc. Ideal ar fi sa se foloseasca in fiecare zi un nou plasture. Poate fi lipit oriunde: pe guler, pe maneca, pe pantaloni, pe mobila, pe tablia patului sau pe caruciorul de copil etc. Pana la varsta de 7 ani se recomanda lipirea pe hainute.

 

WristBand  anti insecte – reincarcabila

 

Banda Anti tantari pentru inchieietura mainii. Usoarea si reglabila, rezistenta la apa + baterii reincarcabile. Ideala pentru copii. Actioneaza 24/24, si poate fi purtata la inchieietura mainii sau la glezna. Poate fi folosita pe timpul noptii in orice incapere !!!

Iar daca esti in cautarea unei solutii eficiente, BIO pentru copii, impotriva tantarilor, iti recomandam Venus Antimuck cu extract de ulei de jojoba. Mai multe detalii aici. Plasturi si bratari anti tantari la preturi imbatabile veti gasi in magazinele Farmacia Dona Online si VEGIS.

answear.ro