depurtat.ro

Balansoar cu vibratii pentru Bebe Caterpillar Baby Einstein. Acest balansoar colorat il va mentine pe bebelus ocupat si il va linisti in momentele in care este mai agitat. Vibratiile linistitoare, melodiile clasice si sunetele din natura vor intregi distractia micutului tau! Sezutul balansoarului este adanc, pentru un confort crescut al bebelusului, iar pe margini are 2 portiuni de material respirabil, pentru a se evita supra-incalzirea. Bara de jucarii se poate indeparta cu usurinta, pentru a avea acces la bebelus. Balansoarul cu vibratii pentru bebelusi – Caterpillar Baby Einstein, il gasiti la cel mai mic pret in magazinele online eMAG si Baby-Home.

Jucariile Baby Einstein de pe bara il vor fascina pe micut, si il vor ajuta sa descopere cele mai simpatice animale. Cardurile din material sunt foarte distractive pentru bebelusi, dar sunt si utile: ii vor ajuta sa invete numele animalelor de ilustrate. In plus, balansoarul cu vibratii pentru bebelusi Baby Einstein Caterpillar are un inelus pentru prinderea altor jucarii preferate ale micutului. Centura de prindere in 3 puncte il vor mentine in siguranta pe bebelus, in timp ce mamica este ocupata.

yves-rocher.ro

Caracteristici Balansoar Bebe cu vibratii Caterpillar Baby Einstein: Sezut adanc, pentru confort sporit, Marginile balansoarului au 2 portiuni de material respirabil, pentru a se evita supra-incalzirea, Jucariile specifice Baby Einstein il vor mentine ocupat pe bebelus, si il vor ajuta la invatarea numelor animalelor.

Balansoarul Baby Einstein Catterpilar pentru bebelusi prezinta carduri din material textil cu imagini cu animale, pentru distractia bebelusului, Inelus pentru adaugarea unor jucarii suplimentare, Melodii clasice si sunete din natura, care il vor distra pe bebelus, Vibratiile linistitoare il vor calma pe bebelus, Balansoarul este usor de curatat, Centura de siguranta cu prindere in 3 puncte, Balansoarul poate fi folosit pana la 9 kg.

epantofi.ro

Despre Baby Einstein. Istoria Baby Einstein a inceput in urma cu peste 15 ani, cand o mamica ambitioasa si-a propus sa ii transmita bebelusului ei dragostea sa pentru arta si muzica. Produsele au evoluat de-a lungul timpului, insa fara a-si pierde farmecul si caracteristicile inconfundabile.

Ce deosebeste jucariile si articolele pentru bebelusi Baby Einstein de celelalte existente pe piata? Faptul ca acestea au fost create din perspectiva bebelusilor! Fiecare jucarie Baby Einstein dezvolta o combinatie unica de obiecte, muzica, arta, limbaj, forme, numere si natura, iar bebelusii adora sa descopere fiecare activitate si sa devina la randul lor un ‘Baby Einstein’!

Melodiile alese pentru jucariile Baby Einstein sunt linistitoare si stimulative, iar imaginile viu colorate si texturile diferite ale jucariilor ii vor ajuta pe bebelusi la stimularea vizuala si tactila. Toate aceste caracteristici unice fac ca jucariile Baby Einstein sa fie perfecte pentru primii ani de viata ai micutului. Balansoarul cu vibratii pentru bebelusi – Caterpillar Baby Einstein, il gasiti la cel mai mic pret in magazinele online eMAG si Baby-Home.

answear.ro