depurtat.ro

Lenjerii de pat pentru fetite cu simpatica pisicuta Hello Kitty, lenjerii de pat din bumbac de calitate cu licenta Sanrio. Cearceaful de pat bumbac natural 100%. Fetele de perna din bumbac natural 100%. Dimensiuni diverse. Cele mai mici preturi doar online in magazinele online SomProduct, CumparamisimNichidutaeMAG si Pentru Pat.

 

Lenjerie de pat pentru fetite Hello Kitty 160×200 cm , confectionata din bumbac natural 100%. Dimensiunile cearceafului: 160×200 cm, dimensiunea fetei de perna: 70×80 cm.

 

 

Lenjerie de pat Hello Kitty 140×200 cm . Material: 100% bumbac. Dimensiune: 140×200; 70×80 cm.

depurtat.ro

 

 

Lenjerie de pat Hello Kitty Sanrio fetite 160 x 200 cm. Compozitie material cearceaf si husa de perna: 100% bumbac. Dimensiune perna: 70×80 cm.

Catalog Lenjerii de Pat Hello Kitty la eMAG

 

 

Lenjerie de pat Hello Kitty 135 x 200 cm. Material: 100 % bumbac. Dimensiunea perna 75x50cm.

noriel.ro

 

 

Lenjerie de pat Hello Kitty Sanrio 160 x 200cm Sanrio cu o greutate totala de 1 kg. Acest produs se incadreaza pentru grupele de varsta 3+ ani, 5+ ani, 7+ ani, 9+ ani. Setul contine doua elemente, fata de plapuma si fata de perna. Fabricat din bumbac. Din bumbac de inalta calitate, lenjeria de pat va crea o atmosfera vesela si calduroasa in camera copilului. Temele de pe husa, au culori vii, sunt durabile, si au fost realizate in asa fel incat micutul sa se simta intr-o lume de poveste. Materialul din care este cusuta lenjeria, este moale si nu irita pielea bebelusului. Toate materialele sunt antialergice, antiperspirante, si nu contin substante toxice. Se spala foarte usor.

 

 

Lenjerie patut bebelusi Hello Kitty 100 X 135Cm. Setul contine doua elemente, fata de plapuma si fata de perna. Fabricat din bumbac 100% de inalta calitate, lenjeria de pat va crea o atmosfera vesela si calduroasa in camera copilului. Temele de pe husa, au culori vii, sunt durabile, si au fost realizate in asa fel incat micutul sa se simta intr-o lume de poveste. Toate materialele sunt antialergice, antiperspirante, si nu contin substante toxice. Materialul din care este cusuta lenjeria, este moale si nu irita pielea bebelusului. Se spala foarte usor la 40’ celsius, si se calca fierul de calcat.

 

 

Lenjerie de patut Hello Kitty 100 x 135cm Disney de culoare gri are o greutate de 1 kg. Acest produs se incadreaza pentru grupele de varsta 0+ luni, 12+ luni, 24+ luni.

 

 

Lenjerii de pat pentru fetite cu celebra pisicuta Hello Kitty veti gasi la cele mai mici preturi doar online in magazinele SomProductCumparamisimNichidutaeMAG si Pentru Pat.

answear.ro