Pantofii Sport Adidas Varial sunt confectionati din piele cu insertii din material sintetic usor, ce nu adauga greutate suplimentara adidasilor. Caputa generos vatuita si captusita in jurul decupajului pentru protejarea gleznei si tendonului ahilian impotriva frictiunii. Bombeul este usor rotunjit cu linii robuste tipice look-ului incorporat de pantofii sneakers.

Sistemul de inchidere este format din sireturi late localizate central, cu sistem de prindere pe talpa si se insereaza pe caputa prin perforatii simple. Talpa este groasa, din cauciuc, pentru a oferi captusirea de care copilul are nevoie in timpul activtatilor (joaca, activtati sport). Pe interior sunt captusiti cu material textil pentru a oferi micilor clienti un nivel optim de respirabilitate si confort tactil.

Sudura dintre talpa si caputa este consolidata de o cusatura durabila in zona bombeului si a calcaiului pentru extra durabilitate. Logoul Adidas Originals este prezent pe talpa (interior, exterior) si pe limba pentru a te asigura de originalitatea adidasilor si este insotit de inscriptia „ST” pentru a indica colectia din care fac parte adidasii. Iar daca Adidasii din seria Varial nu sunt cei ce consideri ca se potrivesc copilului tau, atunci cu siguranta vei gasi perechea potrivita de pantofi sport marca Adidas la un pret decent, in sectiunea de adidasi pentru copii Originals precum si la favoritul nostru BODOSPORT, la outleturile online FashionDays.ro, FashionUP, Answear.roFashionSportSportDepot sau mai nou in ofertele eMAG.

Ofertele de astazi la eMAG.ro

Basketi Varial Mid pentru copii de la Adidas. Acesti pantofi din peiel de la Adidas sunt inspirati din modelul clasic al prmilor basketi. Captuseala textila. Talpa din cauciuc.

Iar daca Adidasii din seria Varial nu sunt cei ce consideri ca se potrivesc copilului tau, atunci cu siguranta vei gasi perechea potrivita de pantofi sport marca Adidas la un pret decent, in sectiunea de adidasi pentru copi Originals , la SportDepot precum si la favoritul nostru BODOSPORT dar si laFashionDays.ro, FashionUP, Answear.roFashionSportSportDepot sau mai nou in ofertele eMAG..

CITESTE SI:  Reduceri de pret la sandalele pentru fetite marca GEOX

Ofertele de astazi la eMAG.ro