depurtat.ro

Ceea ce evidentiaza cel mai mult aceste cizmulite de iarna pentru copii – baieti sau fetite – sunt luminitele cu leduri, o placere pentru copii si un element de siguranta pentru ei cat si pentru parinti. Cizme de iarnă pentru fetite, de la Lico, foarte confortabile și călduroase, cu căptușeală moale. Cu un design frumos cu steluțe și inimioare și sistem cu luminițe. Perfecte pentru anotimul rece datorită sistemului Comfortex. Material superior: nailon, Talpă interioară: material textil, Talpă: sintetic TPR, plata si antiderapanta iar inchiderea cu scai. Cizmele de iarna cu luminita sunt rezistente la apa. Marimile disponibile sunt intre 28 si 34.

depurtat.ro

Cizme de iarnă pentru baieti cu căptușeală călduroasă și sistem cu luminițe. Material superior: nailon, Talpă interioară: material textil, Talpă: sintetic TPR, plata si antiderapanta iar inchiderea cu scai. Cizmele de iarna cu luminita sunt rezistente la apa. Marimile disponibile sunt intre 27 si 34.

otter.ro

Mai multe perechi de ghete, cizme de iarna si incaltaminte de calitate la preturi mai mici pentru copii, gasiti la magazinul online FashionDays. Iar daca doriti o alta varianta de incaltaminte pentru fetite sau baieti cu luminite, va recomandam atunci modelul de Geox tip UGG sau Cizmele si Ghetele de zapada Geox Himal pentru baieti si fetite.

answear.ro