depurtat.ro

Mai multe modele de ghetute si cizmulite de fetite pentru toamna si iarna, am gasit la magazinele online eMAGMiniPrixOtter.

Cizmulite pentru fetite, de culoare maron, din material textil, cu luminite, imblanite, cu tehnologia Respira. Pot fi purtate cu ciorapi albi si rochie din denim sau material raiat.

depurtat.ro

Ghetute Geox  pentru fetite. Confectionate din material textil, imblanite, cu tehnologie Tex Waterproof. Astfel, piciorul este in permanenta cald, iar ghetuta nu permite intrarea apei.

Geox Kids Jr. Alaska Girl o pereche de cizme pentru fetite, ideala pentru sezonul rece. Perechea de cizme Geox Alaska, va fi alaturi copilului tau pe orice aventura pe zapada sau gheata. Tehnologia Geox ™ Respira face ca membranele microporoase unice ale incaltarilor sa absoarba si sa elimine transpiratia, dar in acelas timp sa nu permita apei sa intre in pantof. 

noriel.ro

Cizme Geox negre, din piele naturala, cu tehnologia Geox Respira. Cizme negre, din piele naturala la exterior, foarte usoare si comode, cu fermoar lateral. Pe interior sunt confectionate din material textil.

Cizme Geox imblanite pentru fetite, de culoare Dark Sand, confectionate din material textil.

 Mai multe modele de ghetute si cizmulite de fetite pentru toamna si iarna, am gasit la magazinele online eMAG (!)OtterMiniPrix.

answear.ro