Cand spunem papusi, prima asociere pe care o facem – adeseori fara voia noastra – este Barbie. Cateodata chiar folosim cuvantul Barbie in loc de papusi. Oare de ce? Pentru ca in ultimii 50 de ani, mai precis incepand din 1959, istoria si evolutia papusilor s-a confundat cu Barbie! Nimeni nu isi inchipuia ca fetita Barbara si felul ei de a se juca cu papusile va inspira un asemenea fenomen mondial si ca firma producatoare, Mattel, va deveni datorita lui Barbie unul din gigantii industriei de jucarii. De-a lungul timpului, Barbie a evoluat, s-a schimbat, i s-au alaturat si alte personaje cum ar fi iubitul ei Ken si surorile ei Skipper si Kelly, dar a devenit si a ramas cea mai cunoscuta si iubita papusa din lume. Odata cu aparitia desenului animat Barbie Fairy Secret – Barbie Secretul Zanelor, o noua moda a papusilor Barbie a aparut: Papusile Barbie cu aripi de la Mattel. Papusile care din printese se transforma in zane.

Descoperiti Magia Basmului Barbie cu aceste minunate papusi printese zane! Au aripi stralucitoare imense ca a celor mai frumos fluturi din lume, fuste inspirate din petale de floare si coronite de printesa. Papusile sunt dotate cu o bagheta magica pentru fete si opt flori stralucitoare. Fetele se pot amuza decorand si redecorand aripile imense de zana, pe care le pot face sa falfaie si sa pluteasca pentru maxim de amuzament!

Papusile Barbie Fairy: zanele Barbie cu aripi sunt disponibile la eMAG.ro, Noriel.roVentum si Elefant.

 

Papusa Barbie cu aripi Zana Florilor

Descopera Barbie Zana Florilor cu aceasta superba zana. Papusa Barbie Zana Florilor are aripi imense de flori, petale strălucitoare si diadema de printesa.Papusa vine cu o baghetă magică si opt flori stralucitoare. Fetele pot să se distreze decorarand şi redecorand aripile uriase ale zânei.

 

Barbie cu aripi si mini Ponei

 

Colectia de papusi “Barbie in Secretul zanelor” din filmul  “A Fairy Secret” (Secretul Zanelor). In acest film, Barbie isi joaca propriul rol. Inspirate fiind direct din film, vin si la noi aceste zane micute si calutii lor stralucitori! Zana are aripi delicate, exact ca in film. Acestea se pot scoate pentru a i se da calutului, astfel incat si acesta sa poarte delicatele aripi de zana! Dimensiuni: 23 x 15 x 7 cm. Papusile Barbie cu Aripi au si mini ponei!

 

 

Papusa Barbie Fairy cu aripi magice

 

Papusa Barbie Fairy este imbracata intr-o superba rochie roz. Are aripi colorate de fluture. Se transforma din printesa in zana. Varsta recomandata: 3-10 ani.

 

Papusa Barbie Zana cu parul blond

Descoperiti Magia Basmelor Barbie cu aceste frumoase papusi zana! Cu aripile lor mari, splendide si sclipitoare, zanele sunt gata sa-si ia zborul. Papusile au corsete speciale, fuste adorabile si coronite de zana care le completeaza infatisarea magica.