depurtat.ro

O recomandare de jucării pentru fetițele care visează la lumea zânelor, este colecția Lampa Zanelor Got 2 Glow! Prindeti magia cu Lampa Zanelor! Cu peste 30 de zane virtuale de adunat in acest borcan Fairy Finder si peste 100 de zane de colectat in total, gasirea zanelor nu se termina niciodata!

depurtat.ro

Cautati zanele in dormitor, in bucatarie, afara, in gradina si chiar cu susul in jos – intotdeauna exista o zana in jur! Cu cat te joci mai mult cu borcanul Fairy Finder, cu atat vei prinde mai multe zane! Mareste-ti sansele de a colecta zane ultra-rare jucand jocuri si aducandu-ti borcanul in noi locatii!

Creste-ti colectia schimband zane cu prietenii! Joaca-te cu zanele tale imbratisandu-le, salutandu-le prin usa in forma de inima si hranindu-le! Vizualizati intreaga colectie in borcanul dvs. si descarcati aplicatia Find My Fairy pentru a vedea aspectul unic al fiecarei zane si pentru a afla lucruri amuzante despre ele!

Setul de zane este un set de joacă pentru fetițele cu vârsta peste 3 ani (ideal 5-8), poate fi cumpărat în două versiuni, pe roz și pe albastru, și veți găsi aici reducerea de preț de 50%.

Lampa sau Felinarul Zanelor?

Mai nou, au apărut pe piață jucăriile “Felinarul Zanelor” de la Brainstorm, comercializate de către magazinul educlass.ro.

otter.ro

Jocurile Brainstorm promoveaza descoperirea mediului inconjurator intr-o maniera distractiva cu acest set minunat iti poti confectiona propriul felinar.

Felinarul Zanelor - Fairy Jar Brainstorm la educlass
Felinarul Zanelor – Fairy Jar Brainstorm la educlass

P.lasati fundalul cu padure in interiorul felinarului, adaugati pietricelele si “pajistea” din fetru, adaugati felinarul cu ghinda, ciupercuta si apoi plasati zana in interiorul felinarului, completati cu “praf de stele” și decorati cu floricelele, incluse in set, manerul felinarului.

Apoi puteti sa scrieti o scrisoare zanei, folosind notitele incluse. Felinarul Zanelor este ideal pentru dezvoltarea creativitatii si imaginatiei fetiței dvs.

Jucăria se poate folosi ca lampa de veghe pentru un somn linistit sau ca accesoriu pentru gradina. Emite sunete magice

Folositi cheita pentru a descoperi un cod secret cu activitati online iar functia de oprire automata va ajuta sa economisiti energia bateriilor si este perfecta cand folositi produsul ca lampa de veghe. Funcționează cu 2 baterii tip AAA (neincluse).

De la educlass.ro.

answear.ro