depurtat.ro

Craciunul se apropie cu pasi repezi, asa ca vă propunem câteva cadouri de Crăciun pentru casă fără să vă amețim cu decorațiunile, globurile, ceștile personalizate, brăduții sau figurine dubioase cu Moși Crăciuni din pluș cu tinichele foarte obositori. Dacă totuși sunteți și în căutarea unor decorațiuni de casă pentru Crăciun, vă recomand două magazine serioase, cu prețuri foarte bune și livrare gratuită: Bonami.ro și Bonprix.ro.

După ce veți citi acest articol, veți avea deja câteva idei, opțiuni și recomandări de cadouri de Crăciun care să răspundă la 4 nevoi: stil, calitate, utilitate și căldură (emoție). Pentru alte tipuri de cadouri, vă recomand să citiți și să vă amuzați cu acest articol: Cadouri inutile și amuzante de Secret Santa.

Am considerat util să menționez și prețurile pentru a avea o idee de buget, însă cum luna decembrie este luna reducerilor de prețuri, vă recomand să reverificați oferta vizitând magazinele online menționate în descrierea fiecărui articol.

depurtat.ro

Pentru a nu vă reține prea mult din timp printr-un articol lung și obositor, menționăm la început produsele și articolele ce se pretează a fi un cadou reușit de Crăciun pentru casă. Cu o mică excepție, evidentă:

Botoși călduroși din lână, Dormeo

Botoșii din lână Dormeo pentru că reprezintă un cadou foarte bun pentru zilele reci de iarnă, fiind totodată mai personal, pentru o persoană dragă, ceea ce îl face și potrivit și recomandat. Botoșii de casă din lână pot fi asezonați cu mesajul: “Santa îți ține picioarele calde, iar eu inima”. Sau pur și simplu, un cadou de Secret Santa reușit pentru veșnicul friguros de la birou. Sau pentru o persoană practică, care cu siguranță va utiliza acest cadou! Botoșii sunt unisex și pot fi purtați și de către o fetiță sau băiețel (mărime de la 36 în sus).

Cadou de Craciun - Botosi caldurosi din lana, Dormeo
Cadou de Craciun – Botosi caldurosi din lana, Dormeo

Calitate, marcă Dormeo recunoscută pentru calitate, utili, confortabili și călduroși. Nu cumva exact asta face un cadou de Crăciun reușit? Botoșii călduroși din lână Dormeo, îi puteți cumpăra de aici.

Coronițe de Crăciun ieftine, handmade

Niciun obiect nu reprezintă mai bine Crăciunul, cu excepția bradului, ca o coroniță de Crăciun, confecționată manual. Am găsit foarte multe modele, deloc kitsch-ești în oferta eMAG. Prețuri mici și mari, pentru toate buzunarele.

Coronite Handmade de Craciun, ieftine
Coronite Handmade de Craciun, ieftine

Bufnițe Expresive

Bufnițele expresive nu înseamnă un alt pluș pentru copii. Setul de bufnițe expresive reprezintă o jucărie, o pătură sau pernă – decorațiune tinerească, și care va atrage multe priviri și zâmbete. Un cadou naiv de Crăciun dacă doriți. Din nou, un produs marca Dormeo.

Bufnitele Expresive - Cadou de Crăciun pentru copii
Bufnitele Expresive – Cadou de Crăciun pentru copii

Bufnițele Expresive sunt o colecție de animăluțe de pluș, produse sub brandul Dormeo, și care sunt vândute în regim închis de către retailer-ul Top-Shop.

Bradut de Craciun din leduri

O instalaţie decorativă de Crăciun care cu siguranţă va atrage multe priviri! Model cu aspect şic de plasă, cu 66 de LED cu lumină caldă, structurate în formă minimală de brad. Instalaţia permite decorarea suplimentară cu alte elemente de decor, fiind foarte potrivită pentru încăperile mici. Model prevăzut cu trei ventuze de prindere şi funcţionare clasică pe baza a 3 baterii Mignon AA (neincluse). Decorațiune brad plasă LED pentru pereți și uși vizibilă.

otter.ro

Costă doar 85 de lei și o puteți cumpăra de la BonPrix.ro.

Bradut de Craciun din leduri - Cadouri recomandate pentru casa
Bradut de Craciun din leduri – Cadouri recomandate pentru casa

Pătură din lână Dormeo

Nu putem spune că pătura din lână Dormeo este un cadou de Crăciun ieftin, ba dimpotrivă. Pătura din lână WonderWool Dormeo este elegantă și are acea “aură” tradițională, vintage. Această imagine poate schimba canapeaua din living sau patul din dormitor, oferind un strat suplimentar de căldură și stil. Ceea ce nu putem spune despre păturile mai ieftine din lână.

Patura din lana Dormeo WonderWool
Patura din lana Dormeo WonderWool

Vezi pagina campaniei Pătura cu lână WonderWool Dormeo.

Draperii Festive cu tematica Craciun

O draperie cu tematică de Crăciun poate fi acel cadou ce va ușura decorarea casei în preajma sărbătorilor de iarnă. În diverse culori specifice Crăciunului (roșu și verde), diverse imprimeuri și modele (Moși, Reni, globuri sau lumânări) o draperie cu motiv Crăciun schimbă total culoarea și atmosfera dintr-o sufragerie, bucătărie sau chiar dormitor (în funcție de model) Le-am găsit la prețuri de la 69 RON la BonPrix.ro.

Draperie temativa festiva de Craciun
Draperie temativa festiva de Craciun

Set Warm Hug Pernă și Pătură

Oferă un cadou pe care toată lumea îl va iubi de Crăciun, o îmbrățișare caldă pentru a arăta că îți pasă, cu setul ideal de pătură și pernă pentru a face orice casă mai primitoare în această perioadă magică a anului, setul Warm Hug Pernă și Pătură.

Oferta Dormeo Warm Hug Set Patura si Perna
Dormeo Warm Hug Set Patura si Perna

Este un produs Dormeo. Prețul este foarte bun și se încadrează într-un buget de Cadou de casă nouă sau pentru Craciun. Oferă caldură și confort, iar cel ce va primi un asemenea cadou se va gândi de fiecare dată la tine.

Pjiama de Crăciun (bumbac organic)

Sunt atât de multe variante cu tematica de Crăciun de pijamale pentru femei, bărbați și copii la BonPrix, încât orice model am prelua, tot nu v-am putea lăsa fără să vă îndrumăm pe pagina campaniei. Chiar dacă este un model de îmbrăcăminte, puteți să mă contraziceți că o pijama cu motiv de Crăciun, nu este un cadou de casă?

Căciulă din blana naturală

Nu puteam să nu recomandăm un asemenea cadou, chiar dacă nu se integrează în categoria de articole pentru casă. Dar atât calitatea, prețul și impresia pe care o vei face, atât tu cât și beneficiara, merită sa o introducem la finele acestui articol. O căciulă din blană naturală este un cadou elegant, și poate fi chiar de buget, dacă ne uităm la oferta producătorilor români.

Am putea spune că este un cadou de tip 2 în 1, întrucât fericești atât pe cel/cea căreia îi faci cadou un articol vestimentar de lux, cât și pe tine, întrucât vei avea parte de veșnică admirație, sau de ce nu te poți aștepta la un cadou la fel de “excepțional”. Sau măcar vei avea parte de câteva zile de wishfull thinking pozitiv și sănătos!

Căciulă dama din blană naturală de vulpe polară in stil rusesc
Căciulă dama din blană naturală

Vei găsi la producătorul românesc de articole din piele și blană naturală A&A Vesa, mai multe modele de căciuli din blană naturală, ce acoperă o plajă variată de gusturi și buzunare. O căciulă călduroasă din blană este un cadou foarte reușit de Crăciun sau pentru perioada imediat următoare.

În final, vă urez să aveți inspirație în alegerea cadoului (dacă nu ați găsit deja pe placul dvs. in recomandările de mai sus) și Crăciun Fericit tuturor!

answear.ro