depurtat.ro

Confort ╚Öi Flexibilitate, a╚Öa am putea rezuma caracteristicile saltelei Imemory S Plus cu fermitate ajustabil─â de la Dormeo. Aceasta r─âspunde perfect nevoilor (╚Öi problemelor) fiec─ârui corp ├«n parte, fiind o saltea cu adev─ârat universal─â din punct de vedere al fermit─â╚Ťii.

yves-rocher.ro

Salteaua de pat Dormeo este versatil─â

Unii dintre noi prefer─â o saltea moale, al╚Ťii mai tare ╚Öi ajungem la compromisuri. Alegem o saltea de pat care nu mul╚Ťume╚Öte pe nimeni. Nu ajut─â pe nimeni p├ón─â la urm─â s─â aib─â un somn lini╚Ötit, revigorant ╚Öi ├«n perfect─â armonie cu cerin╚Ťele fiec─âruia ├«n func╚Ťie de pozi╚Ťie, greutate sau form─â a corpului.

Vezi pre╚Ťul ╚Öi oferta Saltelei iMemory S Plus de la Dormeo

Salteleua Dormeo iMemory S Plus cu fermitate ajustabil─â este salteaua recomandat─â pentru cupluri. Saltelele cu l─â╚Ťime de 160 / 180 cm sunt suficient de late, iar num─ârul perfect de zone Octaspring tridimensionale, f─âcute sandvis de alte 2 straturi de spum─â Ecocell ofer─â confort unor nevoi diverse. Variantele de saltea Dormeo iMemory S+ cu l─â╚Ťime peste 160 de cm nu au acel spa╚Ťiu desp─âr╚Ťitor, separator ca la alte saltele, ╚Öi totu╚Öi fermitatea poate fi ajustat─â separat.

Datorit─â nucleelor separate, nu va exista niciun transfer de mi╚Öcare, ├«nsemn├ónd c─â nu ve╚Ťi mai fi trezit(─â) dac─â partenerul are un somn mai agitat. Astfel, ve╚Ťi avea parte de mii de nop╚Ťi odihnitoare, ce v─â va men╚Ťine mai ferici╚Ťi ╚Öi mai s─ân─âto╚Öi.

Partea central─â a saltelei este dublu reversibil─â, astfel c─â salteaua iMemory S Plus Dormeo r─âspunde la toate zonele de presiune ale corpului, men╚Ťin├ónd coloanta vertebral─â aliniat─â. Arcurile din spum─â ├«mbun─ât─â╚Ťesc ventilarea ╚Öi igiena, iar husa saltelei este tratat─â antiacarieni, antibacterian ╚Öi antiodor.

iMemory S Plus Dormeo are grija de coloana vertebral─â

Salteaua se remarc─â prin stratul Octaspring┬« ├«n form─â de S cu 3 zone de confort, care urm─âre╚Öte conturul coloanei vertebrale ╚Öi o men╚Ťine ├«ntr-o pozi╚Ťie s─ân─âtoas─â pe parcursul ├«ntregii nop╚Ťi, indiferent de pozi╚Ťia de dormit. Ofer─â un sprijin bine direc╚Ťionat ╚Öi previne orice durere de spate asociat─â somnului.

Vezi pre╚Ťul ╚Öi oferta Saltelei iMemory S Plus de la Dormeo

Salteaua iMemory S Plus cu arcuri din spuma cu memorie
Salteaua iMemory S Plus cu arcuri din spuma cu memorie

Arcurile inovatoare din spum─â ale saltelei de pat Dormeo iMemory sunt fabricate din spum─â Ecocell┬« de calitate, cu un design unic┬áOctaspring┬«, cele 8 coloane de sus╚Ťinere se adapteaz─â tridimensional. Fiecare arc din spum─â se adapteaz─â ├«n mod dinamic la formele ╚Öi mi╚Öc─ârile corpului t─âu ├«n toate pozi╚Ťiile de dormit. Astfel rularea presiunii pe salteaua iMemory S+ Dormeo este de 8 ori mai mare.

Salteaua iMemory S Plus Dormeo care tine coloana vertebrala dreapta
Salteaua iMemory S Plus Dormeo care tine coloana vertebrala dreapta

Salteaua iMemory S Plus Dormeo este igienic─â

De 8 ori mai aerisit─â dec├ót spuma cu memorie tradi╚Ťional─â, tehnologia aerospa╚Ťial─â Octaspring┬« permite pe interior ca fluxul de aer s─â circule. Pe l├óng─â avantajele ce ╚Ťin de igien─â, un flux de aer care circul─â liber scade temperatura saltelei cu 3┬░C oferind astfel un somn mai r─âcoros, mai profund ╚Öi mai odihnitor. Este ╚Ötiut faptul c─â este recomandat─â un pic de r─âcoare ├«n dormitor, ╚Öi nu doar pentru a nu permite bacteriilor s─â se dezvolte. Arcurile din spum─â ├«mbun─ât─â╚Ťesc ventilarea ╚Öi igiena.

Fibrele Climalite, care sunt proiectate cu o tehnologie special─â ce absoarbe umiditatea ╚Öi accelereaz─â uscarea. Astfel, salteaua ├«╚Öi va p─âstra propriet─â╚Ťile o perioad─â mai lung─â de timp, aerul din dormitorul dvs. va fi mai curat ╚Öi f─âr─â bacterii sau acarieni ╚Öi nici nu ve╚Ťi sim╚Ťi un miros nepl─âcut ├«n timp pe care s─â nu ╚Öti╚Ťi de unde s─â ├«l lua╚Ťi … o fi salteaua, o fi dulapul cu hainele, o fi parchetul, o fi tapetul?

Cât de importantă este o saltea aerisită și igienică?

Husa este tratat─â cu un tratament antiacarieni, antibacterian ╚Öi antiodor. Acest lucru este foarte important ├«n ceea ce prive╚Öte igiena saltelei. Dac─â nu ne crede╚Ťi, ar trebui s─â face╚Ťi un search ├«n google s─â vede╚Ťi cum arat─â o saltea ne-aerisit─â ╚Öi uzat─â. Men╚Ťion─âm doar c─â ├«n timp o saltea “normal─â” ├«╚Öi cre╚Öte de 3 ori greutatea datorit─â prafului, mizeriei, uleiurilor corporale, pielii sau firelor de p─âr c─âzute de-a lungul anilor. ├Änfrico╚Ö─âtor, parc─â te ui╚Ťi altfel la salteaua ta de ast─âzi, nu?

Saltea utilizata 3 ani, bacterii, virusi, praf și mizerii
Saltea utilizata 3 ani, bacterii, virusi, praf și mizerii

Tocmai de aceea v─â recomand─âm Salteaua iMemory S Plus Dormeo, nu este o saltea “ieftin─â”, dar nu ve╚Ťi fi nevoit s─â o schimba╚Ťi la fiecare 4 ani, durata de via╚Ť─â a unei saltele de calitate de la Dormeo fiind de 10-15 ani.

flanco.ro/

O saltea aerisit─â, care asigur─â o circula╚Ťie suficient─â a aerului, este baza pentru a regla umiditatea ╚Öi c─âldura suprafe╚Ťei, si men╚Ťine salteaua fresh ╚Öi igienic─â. Cu toate acestea, pentru ca salteaua ta s─â fie ╚Öi mai protejat─â ├«mpotriva bacteriilor, acarienilor ╚Öi mirosurilor, husa este ├«mbog─â╚Ťit─â cu tratamentul CleanEffect┬«.

Salteaua iMemory S Plus Dormeo este foarte bun─â mai ales dac─â te confrun╚Ťi cu alergii sau ai o piele mai sensibil─â. Te vei bucura s─â ╚Ötii c─â husa este deta╚Öabil─â ╚Öi lavabil─â, put├ónd fi sp─âlat─â chiar ╚Öi ├«n ma╚Öina de sp─âlat. Astfel economise╚Öti sume mari de bani la sp─âl─âtoriile chimice.

Saltea Dormeo iMemory S Plus aerisita, igienica si recomandata pe termen lung
Saltea Dormeo iMemory S Plus aerisita, igienica si recomandata pe termen lung

Vezi pre╚Ťul ╚Öi oferta Saltelei iMemory S Plus de la Dormeo

Cum este construit─â Salteaua ?

Salteaua iMemory S+ Dormeo este unic─â prin modul ingenios ├«n care straturile saltelei sunt construite. Nu mai pu╚Ťin de 8 straturi ce ofer─â 4 niveluri de fermitate ╚Öi 2 niveluri de sus╚Ťinere.

 1. Partea superioar─â a husei – CleanEffect┬« ╚Öi tratament Re-Vitalize. Tratamentul CleanEffect(R) ofer─â protec╚Ťie antiacarieni, antibacterian─â ╚Öi antimicrobian─â. Tratamentul Re-Vitalize ajut─â la ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii somnului, cre╚Öte energia, ajut─â la regenerare ╚Öi ajut─â la un somn mai bun.
 2. Spum─â cu memorie cu celule deschise de 2 cm, matlasat─â ├«n hus─â. Acesta r─âspunde la pozi╚Ťia, greutatea, forma ╚Öi temperatura oric─ârui corp. Se muleaz─â perfect pe conturul acestuia ╚Öi reduce punctele de presiune pe p─âr╚Ťile expuse, mu╚Öchi ╚Öi oase.
 3. 3-9 cm de spum─â mai moale Ecocell┬« portocalie. Cel mai moale dintre straturile acestei saltele, alc─âtuit dintr-o spum─â foarte elastic─â, care spore╚Öte senza╚Ťia de confort ╚Öi sus╚Ťinere.
 4. 1 cm de strat de echilibrare
 5. Stratul unic de 3 cm ├«n form─â de S al nucleului Octaspring┬«. Acesta urm─âre╚Öte conturul coloanei vertebrale ╚Öi o men╚Ťine ├«ntr-o pozi╚Ťie s─ân─âtoas─â pe parcursul ├«ntregii nop╚Ťi, indiferent de pozi╚Ťia de dormit. De asemenea, ofer─â 3 zone de confort separate pentru a asigura o bun─â ergonomie ╚Öi o sinergie cu mi╚Öc─ârile corpului t─âu.
 6. 1 cm de strat de echilibrare
 7. 3-9 cm de spum─â mai ferm─â Ecocell┬« albastr─â. Cel mai ferm dintre straturile acestei saltele este realizat dintr-o spum─â foarte elastic─â, care spore╚Öte senza╚Ťia de confort ╚Öi sus╚Ťinere. Acest strat ofer─â un confort personalizat, cu o structur─â celular─â elastic─â 3D format─â din celule mici, pline de aer, care se adapteaz─â la forma ╚Öi greutatea corpului t─âu.
 8. Husă lavabilă cu fermoar și 4 mânere. Husa saltelei Dormeo iMemory S+ este căptușită cu umplutură 100% PES.

Ce Înseamnă Fermitate Ajustabilă la o saltea?

Fermitatea ajustabil─â la o saltea, precum cea a modelului iMemory S Plus de la Dormeo, ├«nseamn─â c─â o po╚Ťi ├«ntoarce ├«n orice moment, ├«n func╚Ťie de nevoile corpului t─âu ╚Öi a coloanei. Aceste nevoi pot fi cauzate at├ót de stilul ╚Öi preferin╚Ťa dormitului, dar mai ales datorit─â unor situa╚Ťii temporare dar importante ├«n via╚Ťa ta. Acestea pot genera o schimbare a nevoii ╚Öi ├«n consecin╚Ť─â ├«╚Ťi afecteaz─â somnul.

Aceste nevoi precum pierderea sau cre╚Öterea ├«n greutate (schimbarea formei corpului), sau apari╚Ťia unei accident─âri, trecerea de la dormitul singur la dormitul ├«n cuplu, schimb─â salteaua optim─â. La fel cum se schimba ╚Öi preferin╚Ťele dvs. ├«n timp. Femeile ├«ns─ârcinate, p─ârin╚Ťii tineri ╚Öi persoanele cu diverse probleme de s─ân─âtate vor g─âsi aceast─â saltea foarte convenabil─â. Salteaua poate fi ajustat─â, nu este nevoie s─â cump─âra╚Ťi o saltea nou─â pentru a continua s─â dormi╚Ťi bine.

Ce Cadru de Pat cump─âr pentru Salteaua Dormeo?

Pentru a nu avea surprize neplăcute în alegerea unui pat sau cadru de pat, vă recomandăm un pat Dormeo și o somieră de calitate, tot de la Dormeo.

Ce o recomand─â? Avantajele Saltelei iMemory S+ Dormeo

Ca ╚Öi concluziii: P─ârerea noastr─â este c─â salteaua iMemory S Plus de la Dormeo este o saltea de 5 stele, cea mai recomandat─â saltea pe care o pute╚Ťi cump─âra ├«n acest interval de pre╚Ť.

Nu spunem asta așa într-o doară, ci am luat în calcul următoarele argumente PRO:

 • Salteaua iMemory S+ este de calitate premium, purt├ónd numele unui produc─âtor de saltele cu experien╚Ť─â ╚Öi rezultate extraordinare ├«n producerea de saltele de pat inovative.
 • Salteaua Dormeo este versatil─â, put├ónd fi utilizat─â de un cuplu cu nevoi diferite de fermitate a saltelei;
 • Aceasta respect─â ╚Öi chiar dep─â╚Öe╚Öte cerin╚Ťele privind igiena saltelelor pentru pat, din orice punct de vedere lu─âm ├«n calcul (aerisire ╚Öi ventila╚Ťie, protec╚Ťie anti-acarieni, anti-alergii, func╚Ťie dezumidificatoare, ╚Öamd) …
 • … put├ónd fi utilizat─â un num─âr dublu de ani fa╚Ť─â de o saltea obi╚Önuit─â. Astfel e chiar o saltea ieftin─â ╚Öi recomandat─â din perspectiva bugetului, dac─â ne g├óndim c├ó╚Ťi bani am cheltui ├«n timp pe mai multe saltele considerate “ieftine”;
 • Ajut─â la un somn odihnitor ╚Öi cu o pozi╚Ťie a coloanei vertebrale corecte, a╚Öa cum recomand─â ╚Öi medicii. ╚śi asta indiferent de situa╚Ťia corpului t─âu sau a partenerului la un moment dat (cre╚Ötere sau sc─âdere ├«n greutate, obicei al pozi╚Ťiei de dormit, pentru gravidu╚Ťe ├«nainte de na╚Ötere sau pentru m─âmici dup─â na╚Ötere)
 • Este u╚Öor de instalat, manevrat ╚Öi cur─â╚Ťat.
 • Are o grosime de 20 de cm, astfel nu ve╚Ťi da o sum─â mare de bani pentru o saltea de pat cu dimensiunile unui topper.

Vezi pre╚Ťul ╚Öi oferta Saltelei iMemory S Plus de la Dormeo

answear.ro