depurtat.ro

Dolce & Gabbana D & G La roue de la Fortune 10 este un parfum fin Unisex cu accente calde de lemn. Forma minimalista a flaconului,ascunde o aroma fermecatoare de liliac. O combinatie unica de flori delicate, fructe suculente si lemn va bucura simturile odata cu fiecare aplicare a parfumului de lux marca Dolce & Gabbana. Notele distincte de bergamota, portocale proaspete si piper, te fac sa respiri aerul proaspat al livezii cu  citrice exotice. Urmatoarele acorduri care se deschid sunt cele de lotus si trandafir. In cele din urma, va puteti bucura de o combinatie senzuala de mosc, lemnde santal si rasina. Veti avea o mica aventura salbatica, in concordanta cu aceasta esenta. Parfumurile  Dolce & Gabbana sunt cele mai cunoscute din lume. Materiale de calitate, premium conbinate in mod gratios cu note exceptionale, toate acestea in sticle cu un design deosebit. Achizitionand un parfum  Dolce & Gabbana D & G La roue de la Fortune 10, veti avea un plus de lux, o aroma ametitoare. Parfumuri de dama si barbatesti Dolce e Gabbana vei gasi la elefant, sensodays.ro, hiris.ro, SoleShop, 1001cosmetice, Canar, Cel.ro, evoMAG,  emagB-Mall si bineinteles amazon.

depurtat.ro
 Un parfum unisex, pentru barbati dar si de dama.

otter.ro
Dolce & Gabbana D & G La roue de la Fortune 10 Unisex la cel mai mic pret

Dolce & Gabbana La roue de la Fortune 10 Unisex

Dolce & Gabbana este o casă de modă din Italia, care produce bunuri de lux. Compania a fost pornită de designerii italieni Domenico Dolce și Stefano Gabbana în Milano, Italia. Deja în 2005 cifra lor de afaceri era de 597 milioane €. Domenico Dolce s-a născut pe 13 septembrie 1958 în Polizzi Generosa, Sicilia. Stefano Gabbana s-a născut pe 14 noiembrie 1962 în Veneția, dar alte surse spun că ar fi Milano. Cei doi s-au întâlnit în Milano unde lucrau pentru aceeași casă de modă. În 1982 cei doi au deschis un birou de consultări în privința designului. În timp a crescut și a devenit „Dolce & Gabbana”. Și-au prezentat prima colecție pentru femei în 1985 în Milano, iar un an mai târziu și-au deschis primul magazin.

Doi ani mai târziu au lansat linia lor de tricouri, iar în 1989 au început proiectarea de lenjerie intimă si costume de înot (Domenico). Dolce și Gabbana au început să exporte produsele lor în Japonia și în alte țări cum ar fi SUA, unde au facut propriile showroom-uri în 1990. În același an au prezentat colecția pentru bărbați. Și-au lansat primul parfum Dolce & Gabbana în 1992. Parfumuri de dama si barbatesti Dolce e Gabbana vei gasi la magazinele online de la care veti avea siguranta achizitionarii unui parfum autentic precum: elefant, sensodays.ro, hiris.ro, SoleShop, 1001cosmetice, Canar, Cel.ro, evoMAG,  emagB-Mall si bineinteles amazon.

answear.ro