depurtat.ro

Completeaza setul de rechizite pentru micutul tau cu un penar complet echipat, personalizat cu diferite teme si personaje indragite: Spiderman, Hello Kitty, Monster High, Printesele Disney, Mickey si Minnie Mouse sau Cars. Magazinele online care comercializeaza penare complet echipate pentru scoala (dar si pentru gradinita) la preturi mai mici decat in supermarketuri sau la librariile de cartier sunt: Rechizitele Meledinoland, bestkids sau eMAG.

depurtat.ro

 

Penar echipat Think Pink

 

Porneşte la şcoală cu acest penar cu design Think-Pink! Nu mai trebuie să ai grijă de echipamentul penarului, căci noi l-am umplut cu toate cele necesare pentru şcoală. Acest penar pliabil cu fermoar este suficient de mare, cu spaţiu suficient pentru depozitarea echipamentului. Dimensiuni: 135x195x35mm si este recomandat copiilor cu varsta peste 6 ani.

Penarul Think Pink contine: 10 creioane colorate, 3 creioane grafit, 8 markere, Riglă 15 cm, Echer 9x9x11cm, tablita cu forme pentru litere si cifre, o guma de sters, orar, ascutitoare.

 

Penar echipat tema Star Wars

 

Penarul echipat cu tema Star Wars este un penar recomandat baietilor. Captusit pe interior oferind o rezistenta sporita. Continut: 10 creioane colorate, 1 creion HB, 2 creioane 2B, 8 markere colorate, ascutitoare, guma de sters, rigla 15 cm, tablita cu forme pentru litere si cifre, echer si raportor, 2 tabele pentru orar.Dimensiuni: 195 x 135 x 35 mm.

Penar complet echipat Angry Birds

 

Porneşte la şcoală cu acest penar Angry Birds! Nu mai trebuie să ai grijă de echipamentul penarului, căci noi l-am umplut cu toate cele necesare pentru şcoală. Acest penar pliabil cu fermoar este suficient de mare, cu spaţiu suficient pentru depozitarea echipamentului. Penarul contine: 9 creioane colorate, 1 creion grafit, 1 riglă 17 cm, gumă de şters, orar, ascuţitoare

aici, Intreaga colectie de penare echipate

Caracteristici penar Angry Birds:

 • echipat cu papetărie de calitate
 • cu design Angry Birds
 • se închide cu fermoar
 • interior conceput cu elastic pentru depozitarea papetăriei
 • dimensiuni: 135x195x35mm

 

Penar complet echipat Hello Kitty

 

Dacă şi tu o îndrăgeşti pe Kitty, pe această pisicuţă drăguţă, atunci acest penar complet echipat pentru scoala este o alegere perfectă pentru tine. În acest set vei găsi toate instrumentele şi accesoriile necesare pentru şcoală.  Sunt incluse creioanele colorate, markere, creioane grafit, pixuri, gumă de şters şi linie. Este loc şi pentru un orar în husa transparentă, în interiorul penarului.

Conţinutul penarului: 2 pixuri albastre, 2 creioane grafit, 8 markere colorate, 8 creioane colorate, 2 rigle (dreaptă şi dreptunghiulară), 1 ascuţitoare, 1 gumă de şters. Dimensiuni: 190 x 110 x 40 mm

 

Penar scoala FC Barcelona

 

Penarul echipat complet pentru scoala cu design FC Barcelona este captusit pe interior oferind o rezistenta sporita.

Continutul penarului:

otter.ro
  • 10 creioane colorate;
  • 1 creion HB;
  • 2 creioane 2B;
  • 8 markere colorate;
  • ascutitoare;
  • guma de sters;
  • rigla 15 cm;
  • tablita cu forme pentru litere si cifre;
  • echer si raportor;
  • 2 tabele pentru orar.

 

Penar scolar complet echipat Cars

 

Penar echipat ce contine: 8 carioci, 8 creioane colorate, 2 creioane, 2 pixuri albastre, guma se sters, ascutitoare, rigla de 15 cm, echer. Material: 100% poliester, nu contine azotati, nu contine alte substante toxice.

Instructiuni de intretinere:

   • Se curata de praf cu o carpa curata si uscata.
   • Se curata de murdarie cu o carpa curata umezita in solutie de apa cu detergent 1-2%.
   • Nu se spala in masina de spalat, nu se calca, nu se curata cu abur, nu se curata chimic sau cu solventi organici.

 

Penar dublu echipat Barbie Roses

 

Penarul scolar dublu echipat pentru scoala cu tema Barbie Roses contine: 6 carioci; 12 creioane colorate; 1 creion; pix albastru; ascutitoare; guma de sters; rigla de 17 cm; sablon; orar si carnetel. Confectionat din material: 100% poliester.

 

Penar echipat Monster High

 

Sunt fetele astea monstruleti, dar sa nu uitam ca mai trebuie sa mearga si la scoala. Asa ca au si ele aceleasi preocupari ca si tine atunci cand incepe anul scolar. Ghiozdan, haine, manuale, si evident ca si un penar echipat te va ajuta sa ti se para scoala mai frumoasa… Penarul Monster High echipat pentru scoala are dimensiunile de: 19 x 13 x 3 cm.

 

Set Penar echipat Minnie Mouse

 

Penar echipat Minnie Mouse. În acest set vei găsi toate instrumentele şi accesoriile necesare pentru şcoală. Sunt incluse creioanele colorate, markere, creioane grafit, pixuri, gumă de şters şi linie. Dimensiuni: 135 x 205 x 40 mm.

Conţinutul setului: 2 pixuri albastre, 2 creioane grafit, 8 markere colorate, 8 creioane colorate, 2 rigle (dreaptă şi dreptunghiulară), 1 ascuţitoare, 1 gumă de şters.

 

Penar BTS fetite Minnie Mouse

 

Penarul BTS complet echipat Minnie Mouse pentru fetite contine: 8 carioci, 8 creioane colorate, 2 creioane, 2 pixuri albastre, guma se sters, ascutitoare, rigla de 15 cm, echer. Material: 100% poliester, nu contine azotati, nu contine alte substante toxice. Varsta recomandata de producator: 3 ani +

 

Penar baieti Dinozaur T-Rex

 

Penarul BTS complet echipat T-Rex pentru baieti contine: 8 carioci, 8 creioane colorate, 2 creioane, 2 pixuri albastre, guma se sters, ascutitoare, rigla de 15 cm, echer. Material: 100% poliester, nu contine azotati, nu contine alte substante toxice. Varsta recomandata de producator: 3 ani +

aici, Intreaga colectie de penare echipate

O selectie centralizata de penare pentru scolari, gasiti in sectiunile de Penare cu Personaje sau Penare Complet Echipate de pe portalul de articole pentru copii Jucarii | Supermamici.

answear.ro