Micro Robotii de apa AquaBot

 

HexBug – Aquabot Fish. Pestisorul Hexbug este prima creatura microrobotica Hexbug nascuta in apa, dotata cu tehnologie smart fish. Actionat prin propulsie electromagnetica, acest peste inotator se deplaseaza inainte pentru a explora mediul. Pestisorul-robot ofera copiilor experienta amuzanta de a avea un animal de companie dupa care nu e nevoie sa curete. Este echipat cu un senzor automat ON/OFF, care se activeaza cand pestele este scufundat in apa, element menit sa determine copiii sa se gandeasca la modul de constructie al robotului. Cand este pus in apa, Aquabot prinde viata, inoata, se scufunda si isi schimba directia pentru a explora mediul in care se afla. Disponibil in 9 culori (galben, portocaliu, verde inchis, verde deschis, rosu, turcoaz, albastru deschis, negru, albastru inchis). Baterii: 2 x AG13 (sunt incluse).

 

Jucarie Zombie Aquabot. Rechinul Hexbug Zombie este prima creatura microrobotica Hexbug nascuta in apa, dotata cu tehnologie smart fish. Actionat prin propulsie electromagnetica, acest peste inotator se deplaseaza inainte pentru a explora mediul. Pestisorul-robot ofera copiilor experienta amuzanta de a avea un animal de companie dupa care nu e nevoie sa curete.Este echipat cu un senzor automat ON/OFF, care se activeaza cand pestele este scufundat in apa, element menit sa determine copiii sa se gandeasca la modul de constructie al robotului. Cand este pus in apa, Aquabot Zombie prinde viata, inoata, se scufunda si isi schimba directia pentru a explora mediul in care se afla. Este unic prin faptul ca straluceste in intuneric. Functioneaza cu o baterie AG13 (este inclusa). Dimensiuni: 9.5 x 5.5 x 6.3 cm.

CITESTE SI:  Jucarii Noriel, Catelusii Paw Patrol si extraordinara lor calatorie

 

Aquabot Hammer cu LED – Hexbug. Aceste noi aparitii nascute in apa, Pestii Inger si Rechinii Cap de Ciocan sunt dotate cu o tehnologie avansata, avand un senzor suplimentar de vibratie si o lumina interna care ii face sa para mai reali decat pana acum! Activati de propulsie electro-magnetica si de un senzor automat on-off care se activeaza cand pestele este scufundat in apa, aceste creaturi acvatice se misca in jur pentru a explora mediul inconjurator, inotand, scufundandu-se si schimbandu-si directia. Dupa 5 minute de lipsa de activitate, Pestele Aquabot 2.0 va intra in modul somn, din care se va scula cand este activat printr-o lovitura usoara cu degetul in peretele acvariului. Acum poti cu adevarat sa experimentezi distractia de a avea o colectie de pesti de companie, fara a te preocupa de toata curatenia! Dimensiuni: 6 x 6 x 17 cm.Baterii: 1 x AG13 (sunt incluse).

 

Aquabot Angel cu LED – Hexbug. Aceste noi aparitii nascute in apa, Pestii Inger cu LED sunt dotate cu o tehnologie avansata, avand un senzor suplimentar de vibratie si o lumina interna care ii face sa para mai reali decat pana acum! Activati de propulsie electro-magnetica si de un senzor automat on-off care se activeaza cand pestele este scufundat in apa, aceste creaturi acvatice se misca in jur pentru a explora mediul inconjurator, inotand, scufundandu-se si schimbandu-si directia. Dupa 5 minute de lipsa de activitate, Pestele Aquabot 2.0 va intra in modul somn, din care se va scula cand este activat printr-o lovitura usoara cu degetul in peretele acvariului. Acum poti cu adevarat sa experimentezi distractia de a avea o colectie de pesti de companie, fara a te preocupa de toata curatenia! Dimensiuni: 6 x 6 x 17 cm.Baterii: 1 x AG13 (sunt incluse).

 

CITESTE SI:  Colectiile de Jucarii LEGO. Ce tema Lego sa alegi pentru copilul tau?

Aquabot 2.0 Tropical – Hexbug. Acum poti experimenta cu adevarat distractia de a avea o colectie de pesti de companie, fara a te preocupa de toata curatenia! Activat de o propulsie electro-magnetica si de un senzor automat on-off care se activeaza cand pestele este scufundat in apa, acesti pesti se misca pentru a explora mediul inconjurator, inotand, scufundandu-se si schimbandu-si directia. Dupa 5 minute de lipsa de activitate, Aquabot 2.0 va intra in modul somn, din care se va scula cand este activat printr-o bataie usoara cu degetul in peretele acvariului. Acesti pesti tropicali viu colorati, arata ca niste pesti adevarati si sunt dotati cu o tehnologie avansata. Hexbug Aquabot 2.0 pentru fete este lansata in 5 culori si modele diferite. Acesti pesti inger sunt echipati cu un LED stralucitor la interior si cu un senzor de vibratie, care va permite sa treziti pestele adormit, dand o lovitura usoara cu degetul de peretele acvariului. Dimensiuni: 6 x 6 x 17 cm.Baterii: 1 x AG13 (sunt incluse).

Jucarie pestisorul Aquabot – Hexbug. Pestisorul Hexbug este prima creatura microrobotica Hexbug nascuta in apa, dotata cu tehnologie smart fish. Actionat prin propulsie electromagnetica, acest peste inotator se deplaseaza inainte pentru a explora mediul. Pestisorul-robot ofera copiilor experienta amuzanta de a avea un animal de companie dupa care nu e nevoie sa curete.Este echipat cu un senzor automat ON/OFF, care se activeaza cand pestele este scufundat in apa, element menit sa determine copiii sa se gandeasca la modul de constructie al robotului. Cand este pus in apa, Aquabot prinde viata, inoata, se scufunda si isi schimba directia pentru a explora mediul in care se afla. Baterii: 2 x AG13 (sunt incluse). Dimensiuni: 8.5 x 2.5 x 2.

 

CITESTE SI:  Leagan pentru copii peste 4 ani

Jucarie pestisor electronic Aquabot cu acvariu – Hexbug. Pestele robotic care inoata in realitate, vine cu propriul sau acvariu! Apa il aduce la viata! Partial jucarie, partial animal de companie, Hexbug Aquabot ii bucura pe copii cu experienta nostima de a avea un peste de companie, fara a fi nevoie sa faca curatenie. Acavariul portabil le permite copiilor sa isi duca pestele oriunde vor ei! Functioneaza cu 2 baterii AG13 (sunt incluse). Dimensiuni: 17 x 19.5 x 10.7 cm.

 

Intreaga gama de jucarii electronice cu mini si micro robotii inteligenti HexBug: rechini, pesti si pestisori tropicali, paianjeni, scarabei, crabi si alte insecte o gasiti aici: Jucarii inteligente electronice HexBug.