depurtat.ro

Cea mai noua tehnologie AMD Eyefinity e aici, cu noi optiuni pentru 3D stereo si configuratii noi pentru display. Cel mai bun a devenit si mai bun: imbunatatirile aduse seriei AMD Radeon HD7000 include: suport 3D stereoscopic multi-display 3D stereo via DisplayPort 16K x 16K maxim display ce poate sa ajunga pana la 268 megapixeli per GPU. Placa video Sapphire AMD Radeon HD 7770 Vapor-X GDDR5 se bazeaza pe tehnologia AMD de 28 nanometri combinata cu arhitectura shader GCN care permite un consum redus de energie, si in acelasi timp creșterea performanțelor.

Cum merge Sapphire AMD HD Radeon 7700 Vapor-X 128 biti in jocuri? In Battlefield 3 se comporta extraordinar, ruleaza fara probleme si Assassins Creed 3 , Far Cry 3, NFS, Fifa, Pes 2013. Placa vine cu un cablu de alimentare pe 6 pini, adaptor DVI-VGA pt monitoarele mai vechi si CD driver.Nu se incinge deloc datorita sistemului de racire, este perfecta placa pentru un sistem gamming la pret mai mic, raportul calitate-pret a placii este de asemenea mult supra unitar. Totul este PRO la aceasta placa, isi merita toti banii. Functioneaza cu viteza luminii si se misca extraordinar in orice joc la ora actuala.

Opțiunile de conectare a monitorului includ cele doua porturi DVI precum si un port HDMI. Puteți folosi toate ieșirile în același timp, datorită arhitecturii speciale ieșirii de afișare AMD. Un dispozitiv audio HDMI este inclus în GPU, de asemenea. Este compatibil HDMI 1.4a, care include audio HD și suport pentru Blu-ray 3D. Ieșirile DisplayPort sunt versiunea 1.2 care permite utilizarea de hub-uri și de transport multi-Stream.  Un plus atunci cand doriti sa faceti un upgrade: chiar daca aveti o placa de baza ce nu suporta PCI Express 3.0 functioneaza fara probleme (si fara minus de performanta) si pe placile de baza cu slot PCI Express 2.0, la o rezolutie de 2560×1600.

AMD Sapphire HD7770 Vapor-X GDDR5 la eMAG

flanco.ro/

Tehnologia inovativa de racire Vapor-X de la Sapphire va permite functionarea placii mult mai silentios, cu o racire mult mai mare. Un produs Vapor-X inseamna o experienta de gaming mult mai buna si mai placuta. Suport pentru Deep Color, 7.1 Bitrate de inalta calitate audio si 3D Stereoscopic va asigura cea mai inalta calitate de redare Blu-Ray si o experienta vizuala pe masura asteptarilor dvs. Doua Vapor-X inseamna mai multa putere, mai multe detalii. Puteți combina până la două placi video HD 7770 de la orice furnizor (Sapphire, MSI) într-o configurație CrossFire multi-GPU pentru framerate-uri mai mari sau pentru setari mai bune de calitate a imaginii.

AMD PowerPlay este o tehnologie de management a puterii in raspuns cu incarcarea GPU-ului, AMD PowerPlay in mod automat are grija de puterea de consum. Seria AMD Radeon HD7000 cu AMD ZeroCore Power Technology, puterea de consum poate sa ajunga pana la 3 Watts cand PC-ul e in idle, facand cea mai buna economie de consum. Suport pentru canal de sunet surround 7.1 prin HDMI. Bucurati-va de o inalta definitie a sunetului cu cele mai noi aparitii Blu-Ray si de sunetul Dolby TrueHD si DTSHD Master Audio.

In ceea ce priveste performanta placii Video Sapphire HD7770 Vapor-X din punct de vedere al puterii per watt consumat, Sapphire sta si mai bine, tinand cont ca are performante duble fata de seria de placi video GTX 550, GTX 570, si cu 80% peste seria GTX Ti 560, si cu 10% peste GTX 680 si GTX 690.

Merita Sapphire Radeon HD 7770 Vapor-X GDDR5 banii platiti, in comparatie cu alte placi video? Va veti edifica cu siguranta din graficul de mai jos, ce ia in calcul performanta acestei placi raportata la 1$ (cu cat mai mult cu atat mai bine).

Placa video este disponibila in oferta magazinului eMAG si putem afirma ca este un adevarat BEST BUY.

answear.ro