depurtat.ro

Logitech K810 este o eleganta tastatura Bluetooth cu taste iluminate, optimizata pentru PC, tableta sau smartphone iPhone, compatibila perfect cu Windows 8, Android sau iOS. Butonul On/Off de pe partea dreapta te ajuta sa conservi energia atunci cand nu o folosesti.

O eleganta tastatura Bluetooth cu taste iluminate. Este alegerea perfecta pentru PC, tableta sau smartphone. Conecteaza tastatura cu PC-ul, tableta si smartphone-ul tau prin Bluetooth. Conexiune rapida, fiabila, va permite sa utilizati tastatura pana la maximum 9 metri distanta fata de dispozitiv.

Tastatura are butoane speciale pentru a naviga usor pe Windows 8. Butonul de Windows start iti ofera un mod usor de a te intoarce la ecranul principal. Veti putea comuta usor intre aplicatii. Desi a fost conceputa pentru Windows 8, aceasta tastatura functioneaza bine si pe Windows 7, iOS sau Android.

flanco.ro/

Butonul On/Off pe partea dreapta te ajuta sa conservi energia atunci cand nu folosesti tastatura. Ai de asemenea un indicator al energiei, daca acesta se inroseste, te anunta ca trebuie sa incarci. Culoarea verde iti indica ca tastatura este incarcata complet si gata de utilizare. Uita de baterii. Cu ajutorul incarcarii prin USB, nu vei ramane niciodata fara energie. Pur si simplu conecteaza cablul USB si iti poti continua activitatea.

answear.ro