decathlon.ro

Mare oferta mare, reduceri incredibile de preturi la platformele sport LEE COOPER pentru femei! Pret redus de la 235 la 129 lei. Asa se anunta marea reducere de pret de la Team Deals. Ei bine se pare ca reducerea nu este chiar atat de mare. Ba dimpotriva! Cele mai mici preturi la platformele sport Lee Cooper le gasiti la answear, iar pretul este acum 93 lei. Platformele Lee Cooper sunt confectionate din panza, inchiderea se face cu sireturi in 7 ochiuri.

Baschetii din panza cu platforma al celebrului brand Lee Cooper sunt perfecti pentru iubitoarele de tenisi sau bascheti dar care isi doresc un pic de inaltime, oferind o talpa turnata tip pana si o talpa moale pe interior pentru un plus de sprijin si confort. Aceste platforme sport Lee Cooper sunt completate cu dantela si detalii cusute, din care iese in evidenta eticheta marcii londoneze. Imbracaminte si incaltaminte Lee Cooper Answear si Lee Cooper MiniPrix.

mindblower.ro

otter.ro

Cele mai mici preturi la platformele sport Lee Cooper le gasiti la answear si MiniPrix iar pretul este acum undeva intre 86 si 93 lei.

answear.ro