Cu peste 2 milioane de perechi de incaltaminte vandute anual (date din 2010), incaltamintea LOWA este exclusiv produsa in Europa, acest model de business fiind unul de succes. Membru al grupului Tecnica, alaturi de alte marci de referinta in sporturile montane precum Dolomite, Nordica, Rollerblade sau Blizzard, incaltamintea LOWA este deosebit de apreciata in tarile germanice si nordice, precum si in Benelux (Belgia, Olanda si Luxemburg), unde de altfel sunt lideri in piata incaltamintei outdoor pentru trekking, hiking, alergare si drumetii montane. Incaltaminte LOWA in Romania vei gasi in oferta ePantofi, Hervis OnlineFashionDays.ro, Boutique Mall si amazon.co.uk. Preturile de vanzare ale perechilor de incaltaminte LOWA, ghete, cizme si bocanci de munte, pentru barbati, femei sau copii, nu sunt chiar mici, insa, veti gasi in oferta magazinelor online antementionate si cateva modele, capete de serie sau din colectii mai vechi, la preturi ce ii fac chiar mai accesibili decat Salomon, Timberland, Columbia. Majoritatea modelelor de ghete si cizme LOWA insa, depasesc pretul de 250 de euro, chiar si in oferta magazinelor din strainatate, precum amazon.co.uk.

LOWA Boots are made for …

walking, trekking, hiking, urban fashion, EVERYTHING

Daca esti in cautarea unei perechi de cizme LOWA, FashionDays.ro, Boutique Mall si amazon.co.uk sunt locurile potrivite in care sa le cauti, aceste magazine online vor aduce garderobei tale stil, eleganta si o varietate de modele din colectii noi sau mai vechi (evident la preturi mai mici). Cauta printre modelele de cizme de dama Lowa si cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau!  Preturile de vanzare ale perechilor de incaltaminte LOWA, ghete, cizme si bocanci de munte nu sunt chiar mici, insa, veti gasi in oferta magazinelor online antementionate si cateva modele, capete de serie sau din colectii mai vechi, la preturi ce ii fac chiar mai accesibili decat alte branduri, cunoscute in Romania mai mult pentru rezonanta numelui decat pentru calitatea si utilitatea ce o ofera clientului. Majoritatea modelelor de ghete si cizme LOWA insa, depasesc pretul de 150 de lire sterline, chiar si in oferta magazinelor din strainatate, precum amazon.co.uk.

Cizme dama marca LOWA in Romania

Cizmele de iarna si zapada LOWA in Romania, modelele urbane sau cele special create pentru drumetii montane, vei gasi in oferta ePantofiHervis Online, FashionDays.ro, Boutique Mall si amazon.co.uk. Vezi si selectia de ghete de iarna LOWA pentru barbati si Ghete LOWA si Cizme de iarna LOWA pentru femei.